in , ,

M. Night Shyamalan’ın Yönettiği Yeni Gerilim Filmi “Trap”ten İlk Fragman

Trap fragmanı yayınlandı. M. Night Shyamalan’ın Warner Bros. ile anlaştıktan sonraki ilk filmi beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor.

Trap Fragmanı: M. Night Shyamalan'dan Yeni Film
- Reklam -
- Reklam -

Trap filminin ilk fragmanı paylaşıldı. Ünlü yönetmen M. Night Shyamalan’ın merakla beklenen yeni gerilim filminde başrolleri Josh Hartnett ve Shyamalan’ın kızı Saleka paylaşıyor.

Knock at the Cabin, Old ve Servant gibi yapımlarla tanınan ünlü yönetmen M. Night Shyamalan’ın Warner Bros. Pictures ile çok yıllık bir anlaşma imzalamasının ardından ilk filmi olan Trap için beklenen ilk bakış fragmanı kısa süre önce yayınlandı.

Görüntülerde, Hartnett’in canlandırdığı baba ile kızının, şarkıcı Lady Raven’ın konserine gittiği görülüyor. Her şey normal görünürken baba tuvalete gittiğinde olaylar tuhaf bir hâl alıyor. Polis araçları, kameralar ve ekstra güvenlik önlemleri dikkatini çekiyor.

- Reklam -

Hartnett’in karakterinin bir satıcıdan öğrendiğine göre konser aslında ünlü bir seri katili yakalamak için bir tuzak. Katil lakabıyla “Kasap” olarak bilinen bu kişinin konsere gelmesi bekleniyor.

Trap Fragmanı: M. Night Shyamalan'dan Yeni Film

Fragmanın şok edici kısmında ise Hartnett’in tuvalet kabininde telefonundan ev güvenlik kamerasını izlediği ve bir kurbanın bağlı, feryat eder halde görüldüğü anlaşılıyor. Bu sırada “Kızın bu günü asla unutmayacak,” sözleriyle Hartnett’in aslında Kasap olduğu ortaya çıkıyor.

Shyamalan’ın yönetmenlik dışında ayrıca senaryoyu da kaleme aldığı filmde Josh Hartnett ve Saleka Shyamalan dışında ayrıca Hayley Mills, Marnie McPhail, Vanessa Smythe ve Ariel Donoghue gibi isimler yer alıyor.

İlk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Trap Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Shyamalan’ın kariyerinde önemli bir yapım olan Trap, gerilim ve gizem unsurlarını bir araya getiriyor. Ünlü yönetmenin bir kez daha seyirciyi şaşırtacak bir hikâyeyle karşılaşması bekleniyor.

Filmin başrolünde yer alan Josh Hartnett ise uzun bir aradan sonra aksiyon ve gerilim türüne geri dönüyor. Genç yaşta Lucky Number Slevin, 30 Days of Night, The Faculty ve The Black Dahlia gibi filmlerle şöhreti yakalasa da son yıllarda bir hayli sessiz kalan oyuncunun yeni rolüyle dikkat çekeceği düşünülüyor.

Trap Poster

Trap, 9 Ağustos 2024’te vizyona girecek.

Film için yayınlanan ilk fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Resimdeki sırıtan arkadaşı gözüm hiç tutmadı. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Alien TV Dizisi Zaman Çizgisi

Yeni “Alien” Dizisi İlk “Alien” Filminin 30 Yıl Öncesinde Geçecek

Türk Fizikçi Furkan Öztürk - Harvard Ödülü - Keşif

Türk Fizikçiye Harvard’dan Büyük Ödül: 4 Milyar Yıl Önce Yaşamın Nasıl Başladığına Dair Gizemi Çözmüştü