in ,

Spider-Man: Across the Spider-Verse’ün Birden Fazla Versiyonunun Gösterimde Olduğu Ortaya Çıktı

Across the Spider-Verse filmine alternatif kurgular yapıldı. Dikkatli izleyiciler animasyon yapımının birden fazla versiyonu olduğunu fark etti.

Across the Spider-Verse'e Alternatif Kurgular Yapıldı
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man: Across The Spider-Verse alternatif kurgularıyla vizyona girdi.

Çıkışından bu yana geçen yaklaşık bir aylık sürenin sonunda filmi birden fazla defa izleyen hayranlar, yeni Örümcek Adam animasyonunun farklı versiyonlara sahip olduğunu ortaya çıkardı. Yapımın yardımcı editörü de bunu doğruladı.

İlki En İyi Animasyon dalında Oscar kazanan animasyon filminin devamı, şahin gözlü hayranların dikkatini çeken çok sayıda paskalya yumurtası ve cameo içeriyordu. Yine de şimdi keşfedilmekte olan daha büyük bir sır var: Filmin aslında farklı versiyonları var.

- Reklam -

Spider-Man: Across the Spider-Verse'e Alternatif Kurgular Yapıldı

Farklı versiyonları olan ve diyalogları biraz değiştirilmiş birkaç sahne var. Bunlardan biri Oscar Isaac’in seslendirdiği Spider-Man 2099’un asistanı Lyla ile etkileşimi. Birinde Miguel’i işaret ediyor; diğerinde ise tavşan filtreli bir selfie çekiyor. Diğeri ise Spot’un çarpıştırıcısını kullanmadan önceki flashback’i ve bazı diyalog değişiklikleri. İlk olarak Twitter’da @balisonqs tarafından tespit edilen farklılıkların yer aldığı eski sahnelere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Spider-Man: Across The Spider-Verse’ün Dijitale Çıkacağı Tarih Henüz Duyurulmadı

İlk paylaşımın ardından birçok izleyici sosyal medyada Vulture ve Spider-Punk ile olan anlardaki farklılıklar da dahil olmak üzere, değiştirilmiş sahneler hakkında daha fazla iddiada bulundular. En güzeli de filmin yardımcı editörü Andy Leviton’ın kendi Twitter hesabından “İnsanların ne zaman fark etmeye başlayacağını merak ediyordum…” diye onaylaması oldu.

- Reklam -

Tüm versiyonların aynı anda mı yayınlandığı ya da hangi ülkelerde ne gibi değişikliklerin olduğu belli değil. Film dijitale geldiğinde tüm bu sahnelerin ayrıca yayınlanıp yayınlanmayacağı da henüz açıklanmadı.

Spider-Man: Across the Spider-Verse'e Alternatif Kurgular Yapıldı

Spider-Man: Across the Spider-Verse büyük bir açılış hafta sonu geçirdi ve dünya çapında 500 milyon dolardan fazla gelir elde etti. Bu rakam Into the Spider-Verse’ten 100 milyon dolar daha fazla. Bu yeni keşiflerle birlikte, filmin bilinen iki versiyonu arasında muhtemelen daha fazla değişiklik olduğu için başka bir bilet almak için iyi bir neden olabilir.

Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş şu anda sinemalarda, devam filmi olan Spider-Man: Beyond The Spider-Verse ise önümüzdeki mart ayında vizyona girecek.

Spider-Man: Across The Spider-Verse’ü izlemiş miydiniz? Sizce nasıldı ve farklı versiyonlara sahip olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, benzer sinema içerikleri için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Spot

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Captain America Geçmişi Yeni Çizgi Roman

“Babylon 5” ve “Sense8”in Yaratıcısı “Captain America”nın Geçmişini Yeniden Ele Alıyor

HBO Dizileri Netflix

HBO Yapımları Netflix’e Gelebilir: Warner Bros. Discovery’den Sürpriz Hamle