in ,

David Dastmalchian, “James Bond” Serisinde Kötü Karaktere Hayat Vermek İstiyor

David Dastmalchian, “James Bond” film serisinin kötü karakterlerinden birisini canlandırmak istiyor. Amerikalı oyuncu, 007’nin baş düşmanı olma hayallerini paylaştı.

David Dastmalchian - James Bond Kötüsü
- Reklam -
- Reklam -

David Dastmalchian gelecek hayalleri arasında James Bond serisinde kötü karakteri canlandırmak olduğunu söyledi.

Şu sıralar The Last Voyage of the Demeter filmindeki Wojcheck rolüyle izleyicilerin karşısına çıkan Amerikalı aktör David Dastmalchian; son dönemlerde rol aldığı birçok popüler yapımla hatırlanıyor.

48 yaşındaki aktör bugüne dek Oppenheimer, Ant-Man and the Wasp, Dune, The Dark Knight, The Suicide Squad ve Blade Runner 2049 gibi büyük bütçeli yapımlarda izleyicilerle buluşmuştu.

- Reklam -

Şu sıralar The Last Voyage of the Demeter‘ın tanıtımları için basın turunda olan David Dastmalchian, Slash Film‘e verdiği demeçte James Bond hayalini yineledi.

David Dastmalchian, James Bond Filminin Kötü Karakterlerine Yeni Bir Soluk Getirebileceğini Düşünüyor

The Last Voyage of the Demeter filminde Liam Cunningham‘ın canlandırdığı Kaptan Eliot’ın arkadaşı Wojcheck’e hayat veren David Dastmalchian, daha önce de dillendirdiği 007’nin baş düşmanı olma niyetini tekrar paylaştı.

David Dastmalchian James Bond 007 Kötü Karakteri

Marvel Sinematik Evreni, DC Genişletilmiş Evreni ve Christopher Nolan‘ın Kara Şövalye üçlemesi gibi büyük markalarda kendini gösteren aktör; James Bond serisine katılmak hakkında şunları söyledi:

“Bu metni okuyan her kimse, bunu bir işaret olarak alsın. İnanın bana, 007’nin düşmanına bir şeyler katabileceğimi söylüyorum. Bence Bond’u benim yapabileceğim şekilde sınırlarını zorlamaya itebilecek başka kimse yok. Ben bunu yapmaktan çok hoşlanırım. İşte bu benim sunumum. Bu metni okuduklarını görmek için sabırsızlanıyorum. Eğer rolü alırsam -ki umarım alırım- sana borçlu olacağım.”

- Reklam -

Yeni Bond Filmi Hakkında Detaylar Belirsizliğini Koruyor

James Bond serisinin 25. filmi No Time to Die‘da Daniel Craig 007 rolüne veda etmişti. Bu yapımda kötü karakter olarak Oscarlı aktör Rami Malek yer almıştı. Yeni Bond’un kim olacağı hâlâ bilinmezken 007’nin karşısına hangi düşmanın geçeceği de merakla bekleniyor.

James Bond Kötüleri

Rami Malek dışında serinin kötü karakterlerini canlandıran oyuncular arasında Christoph Waltz, Javier Bardem, Mads Mikkelsen ve Sean Bean gibi isimler yer alıyor.

Siz David Dastmalchian‘ı 007’nin karşısında görmek ister miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News‘ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Coming Soon

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bond filmlerinde şöyle sağlam bir sosyopat kötü karakter izlemek isterdim açıkçası. David Dastmalchian bunun için çok yerinde bir seçim olurdu. Ayrıca Liam Neeson, Jean Reno, Christian Bale, Matthew Mcconaughey, John Travolta, Bryan Cranston da sağlam Bond düşmanı olabilirler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kazikli Voyvoda Kanli Gozyaslari

Kazıklı Voyvoda’nın ‘Kanlı Gözyaşları’ Döktüğü Ortaya Çıktı: Efsanevi III. Vlad’a Dair Yeni Detaylar Keşfedildi

NASA Mars Helikopteri Ingenuity - Yeni Uçuş

NASA, Mars Helikopterinin Kalkış ve İniş Anlarına Ait Yeni Görüntüler Yayınladı