in , ,

“Demon Slayer” 4. Sezona Dair İlk Detaylı Bilgiler Yıl Sonunda Geliyor

Demon Slayer 4. Sezon “Hashira Training Arc” için ilk detaylı tanıtımın aralık ayında yapılacağı açıklandı. Popüler anime dizisinde geri dönüş hazırlığı başladı.

Demon Slayer 4. Sezon Hakkında İlk Detaylar Yakında Belli Olacak
- Reklam -
- Reklam -

Demon Slayer 4. Sezon Hashira Training Arc için ilk detaylı tanırım Aralık 2023’te bir dizi sürprizle birlikte yapılacak.

Resmi Demon Slayer sosyal medya hesabı, Tanjiro ve arkadaşlarının maceralarının neyi içereceğini gösteren en yeni tanıtım fragmanının 10 Aralık 2023 tarihinde yayınlanacağını duyurdu. Ancak bu duyurunun sadece animeyle sınırlı kalmayacağı da ortaya çıktı. Kimetsu no Yaiba son zamanlarda bir dizi tanıtım etkinliği ile dikkat çekiyor.

Anime hayranları üçüncü sezonun sona ermesiyle birlikte dördüncü sezonun heyecanına kapıldılar. Zaten 3. sezon final yaptıktan kısa bir süre sonra 4. sezon onayı da yeni çizimlerle yapıldı. Popüler anime dizisi özellikle Japonya’da en hızlı hasılat yapan film unvanını kazanan Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Mugen Train adlı filmin başarısıyla gündeme gelmişti. Şimdi ise 4. sezonun ne gibi maceralar sunacağını gösteren bir tanıtım fragmanıyla heyecanları artacak.

- Reklam -

Demon Slayer 4. Sezon Fragmanı Geliyor

Demon Slayer hayranlarına sürekli olarak yeni ürün ve tanıtımlar sunuluyor. Ekim 2023’te gerçekleştirilen New York Comic Con’da yeni bir Demon Slayer Crocs koleksiyonu erken bir şekilde satışa sunuldu. Ayrıca geçen ayın sonlarında yeni bir Demon Slayer Nanoblock figür koleksiyonu piyasaya sürüldü. Bu da Kimetsu no Yaiba evreninin sadece anime ve manga ile sınırlı olmadığını gösteriyor.

Demon Slayer 4. Sezon Yayın Tarihi 2025’in Sonlarına Kalabilir

Ülkemizde Netflix üzerinden İblis Keser adıyla yayınlanan anime dizisinin yeni sezonu için hayranlar bir süre daha beklemek zorunda kalacaklar. Demon Slayer 4. Sezon çıkış tarihinin de 10 Aralık’ta paylaşılacak tanıtım fragmanıyla birlikte ortaya çıkması bekleniyor. Ancak tüm bunların yanı sıra hayranların yeni sezon için en azından gelecek yılın sonlarına kadar beklemeleri gerekeceği tahmin ediliyor.

Japon mangaka Koyoharu Gotouge tarafından yazılan ve çizilen manga serisi ilk kez 2016 yılında Shueisha’nın Weekly Shonen Jump dergisinde yayınlanmaya başladı ve hızla büyük bir popülerlik kazandı. Manganın hikâyesi Taisho döneminde geçer ve ana karakteri Tanjiro Kamado’nun etrafında döner.

- Reklam -

Demon Slayer 4. Sezon Onayı Aldı

Tanjiro’nun ailesi bir iblis saldırısına uğradığında kız kardeşi Nezuko dışında tüm ailesi ölür. Ancak Nezuko da bir iblise dönüşür. Tanjiro Nezuko’yu eski haline getirme umuduyla ve ailesinin intikamını almak amacıyla bir iblis avcısı olur.

Ufotable stüdyosu tarafından 2019 yılında başlatılan anime uyarlaması ile adını tüm dünyaya duyuran seri belli ki daha uzun bir süre hayranların favorilerinden biri olmaya devam edecek.

Demon Slayer 4. Sezon hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Animenin geleceği hakkındaki fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca anime dünyasından en yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Siliconera

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İnsanlar, Robotlar ile Çalışınca Tembelleşiyor

İnsanların Robotlarla Beraber Çalıştığında ‘Tembelleşme Eğilimi’ Gösterdiği Ortaya Çıktı

Brezilya Kuraklık 2.000 Yıllık Çizimler

Brezilya’daki Kuraklık Amazon Nehrindeki 2.000 Yıllık Yüz Çizimlerini Gün Yüzüne Çıkardı