in , ,

“Çılgın Hırsız” Geri Dönüyor: “Despicable Me 4” Filminden İlk Fragman

Despicable Me 4 filmi için ilk fragman yayınlandı. Universal Pictures’ın popüler animasyon serisi “Çılgın Hırsız” yeni macerasıyla beyaz perdeye geliyor.

Despicable Me 4 Fragman - Çılgın Hırsız 4
- Reklam -
- Reklam -

Despicable Me 4 filminden fragman paylaşıldı. Gru ve Minion’lar yeni serüvenleriyle izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

Animasyon filmleri arasında birçok izleyici için özel bir konumda yer alan Çılgın Hırsız, beyaz perdeye ilk adımını 2010 senesinde attı. Pierre Coffin ve Chris Renaud ikilisi tarafından yönetilen yapım 69 milyon dolarlık bütçesine karşın gişede 540 milyon dolar hasılatı bulmayı başardı. Serinin ikinci filmi 2013’te, üçüncü filmi 2017’de vizyona girdi. Ayrıca Minions ve Minions: The Rise of Gru spin-off’larıyla Çılgın Hırsız kendisine geniş bir evren inşa etmeyi bildi.

Sonrasında kısa filmler, TV yapımları, video oyunları ve tema parklarıyla Despicable Me popüler kültürün önemli figürlerinden biri hâline geldi. Seri bugüne dek toplamda yaklaşık 4 milyar dolar gişe hasılatına erişirken ana macerada 4. film için de geri sayım sona eriyor.

- Reklam -

Çılgın Hırsız 4 - Despicable Me 4 Fragman

Steve Carell tarafından seslendirilen Gru, bir kez daha kötülerin karşısına dikilmek için geri dönerken yapımın seslendirme kadrosunda Carell’a Sofia Vergara, Joey King, Will Ferrell, Steve Coogan, Dana Gaier ve Kristen Wiig eşlik ediyor.

Despicable Me 4 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Despicable Me 4, bir “çocuk filmi”nin başkarakteri olarak kötü adama yer verme tercihi nedeniyle benzerlerinden ayrılıyor. Yeni filmin senaryosunu ise şu sıralar The White Lotus ile adından söz ettiren Mike White kaleme alıyor. White daha önce School of Rock, The One and Only Ivan ve Migration gibi başarılı çocuk hikâyelerinin senaryosunu da yazarak sektörde adını çokça duyurmuştu.

Son olarak serinin ikinci filmini yöneten Chris Renauld (The Secret Life of Pets 2) da aradan geçen 10 yılın ardından Çılgın Hırsız 4 ile ünlü markaya geri dönüyor. Renauld’a yönetmenlik koltuğunda Patrick Delage eşlik ediyor.

- Reklam -

Despicable Me 4 Film Fragman - Çılgın Hırsız 4

Süper kötü Gru ve arkadaşlarının yeni maceralarını konu alan Despicable Me 4 filmi Illumination ve Universal Pictures ortaklığında perdeye taşınıyor.

Despicable Me 4 filmi 3 Temmuz 2024 tarihinde sinema salonlarında gösterime girecek.

Despicable Me 4 filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    Müthiş bir seri müthiş karakterler. Mutluyum devamının gelmesinden dolayı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mona Lisa Çorba Saldırısı - İklim Aktivisti

‘Çorbalı Protesto’da Hedef Bu Kez “Mona Lisa” Tablosu

Mars'taki Göl Kalıntıları Yaşam İzleri Taşıyor Olabilir

Mars’ta Eski Bir Gölün Kalıntıları Bulundu: Yaşam İzleri Taşıyor Olabilir