in ,

“Shogun” Yıldızı Hiroyuki Sanada, “Ghost of Tsushima” Filminde Rol Alabilir

Hiroyuki Sanada, Chad Stahelski’nin yönetmenliğini üstleneceği “Ghost of Tsushima” film uyarlamasında yer alabilir.

Hiroyuki Sanada - Ghost of Tsushima Filmi Rol - Shogun
- Reklam -
- Reklam -

Hiroyuki Sanada, PlayStation’ın ünlü oyunlarından Ghost of Tsushima’dan beyaz perdeye taşınacak filmde kendisine yer bulabilir.

John Wick serisinin yönetmeni Chad Stahelski tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima film uyarlaması için çalışmalar devam ediyor. Yapımın oyuncu kadrosu için henüz kesinleşmiş bir isim bulunmazken Hollywood içerisinden dikkat çekici haberlerle gündeme gelmeyi başaran Daniel Richtman ortaya çarpıcı bir iddia attı. 2024’e damga vuran FX dizisi Shogun’da Yoshii Toranaga’yı canlandıran Sanada, yeni video oyun uyarlamasının kadrosunda yer alabilir.

Hiroyuki Sanada - Ghost of Tsushima Film Rol - Shogun

- Reklam -

Bununla birlikte Hiroyuki Sanada’nın yapımda hangi karakteri canlandıracağı hakkında bir bilgi bulunmuyor. Ancak tahminler Kazumasa Sakai ve Lord Shimura karakterleri üzerinden yoğunlaşıyor.

Hiroyuki Sanada, “Ghost of Tsushima” Filmi Kadrosuna Katılabilir

PlayStation son dönemlerde oyun markalarını sinema ve TV’de daha fazla göstermek için çaba harcıyor. Uncharted ve Gran Turismo gibi popüler film uyarlamalarının ardından televizyonda da The Last of Us ile ciddi bir başarı elde edildi. Şimdi ise şirketin sıradaki durağı Ghost of Tsushima oluyor.

PlayStation, Ghost of Tsushima filmi hakkında yaptığı 2021 tarihli duyurudan bu yana pek fazla detay paylaşmamış olsa da, projenin durumu hakkında dolaşan bazı yeni söylentiler var.

Daniel Richtman, kısa süre önce Patreon hesabında yaptığı bir paylaşımda FX ve Hulu’da yayınlanan ve dünya çapında ses getiren Shogun dizisinin başrol oyuncusu Hiroyuki Sanada’nın, Ghost of Tsushima filminde bir rol için şu anda Sony ile görüşmelerde olduğunu iddia etti.

Ghost of Tsushima Film

- Reklam -

Hiroyuki Sanada, Shogun dizisi dışında Lost ve Westworld ile beraber The Last Samurai, Sunshine, Avengers: Endgame, John Wick 4 ve The Twilight Samurai gibi yapımlarla tanınıyor.

Ghost of Tsushima filminin büyük ölçüde Japon oyunculardan oluşacağı ve yapımda hakim dil olarak Japonca konuşulacağı bilgisi de Sanada’nın kadroya dahil olma ihtimalini güçlendiriyor.

Filmin vizyon tarihi ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Hiroyuki Sanada’nın Ghost of Tsushima filminde oynama fikri sizde nasıl karşılık buluyor? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for burjuva33 burjuva33 dedi ki:

    Dayı rolünü on numara oynar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Antik Mısır’da Kanser Tedavi Edilmeye Çalışıldı

Antik Mısır’da 4.000 Yıl Öncesine Dayanan Kanser Tedavisi: Tıbbi Devrim mi, Umutsuz Çaba mı?

One Piece 2 ve 3. Sezon Çekimleri

“One Piece” Dizisinde 2. ve 3. Sezonlar Arka Arkaya Çekilecek