in , , ,

“Jujutsu Kaisen” 3. Sezon Onayını Aldı: İşte “Culling Games Arc”tan İlk Fragman

Jujutsu Kaisen 3. sezon onayını aldı. Popüler anime serisi 2. sezonun devamı niteliğindeki “Culling Games Arc” için ilk fragman paylaşıldı.

Jujutsu Kaisen 3. Sezon Onaylandı: İşte İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Jujutsu Kaisen 3. sezon, yayınlanan ilk fragman ile doğrulandı. Bir önceki sezonun devamı niteliğindeki Culling Games Arc için çalışmalar başladı.

2. sezon finalinin finalinin hemen ardından “Culling Games Arc”ı ele alan bir devam macerasının duyurulması hayranları sevindirdi. Tanıtım, animenin resmi web sitesinde karakter sesleriyle üst üste bindirilmiş manga panellerinin görüntülerini sunan bir teaser fragmanla birlikte geldi.

Jujutsu Kaisen 3. Sezon Culling Games Arc

- Reklam -

Şu an itibarıyla “Culling Games” uyarlamasının formatına ilişkin ayrıntılar belirsizliğini koruyor. MAPPA’nın son dönemde Chainsaw Man: Reze Arc gibi çalışmalarla film uyarlamalarına giriştiği düşünülürse Jujutsu Kaisen’e de aynı şeyi yapıp yapmayacağı konusunda spekülasyonlar sürüyor. Rascal Does Not Dream ve yaklaşan Haikyu!! filmleri gibi anime serilerinin film uyarlamalarıyla sona erme eğilimi, bu tarz iddiaları daha da güçlendiriyor.

Jujutsu Kaisen 3. sezon görüntüleri, esrarengiz ve zorlu jujutsu büyücüsü Noritoshi Kamo tarafından yönetilen ve Jujutsu güçleriyle beslenen çatışmalara işaret ediyor. Hemen aşağıdan yayınlanan fragmana göz atabilirsiniz:

Jujutsu Kaisen 3. Sezon Fragmanı – “Culling Games Arc” | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Jujutsu Kaisen’in hızlı bir şekilde yeni sezon onayı alması, 2. sezonun başarısı ve manganın popülerliği göz önüne alındığında pek de sürpriz olmadı. Anime, Blu-ray satışlarında ilk sezonu aşmayı başardı. En popüler animelerde ikinci sıraya yerleşerek ve mangası 8.541.411 adet satışla 2023’ün en çok satan mangaları listesinde ikinci sırayı alarak popülerliğini daha da ileriye taşımayı başardı.

- Reklam -

İkinci sezon, Gege Akutami’nin mangasındaki hem “Gizli Envanter / Erken Ölüm” (“Kaigyoku/Gyokusetsu”) hem de “Shibuya Olayı” bölümlerini uyarladı. “Gizli Envanter / Erken Ölüm” 6 Temmuz’dan 3 Ağustos’a kadar yayınlandı ve ardından 10 ve 17 Ağustos’ta iki derleme bölümü yayınlandı. “Shibuya Olayı” bölümü 31 Ağustos’ta başladı ve toplamda 18 bölüm sürdü.

Jujutsu Kaisen 3. Sezon Onaylandı: İşte İlk Fragman

Yaratıcı Gege Akutami, kısa bir süre önce gerçekleşen Jump Festa 2024 etkinliğindeki panel sırasında manganın 2024 yılı içerisinde final yapacağını duyurmuştu. Finalin animeye olan ilgiyi ne şekilde etkileyeceğini zaman gösterecek.

Jujutsu Kaisen 3. sezondan beklentileriniz neler? Tamamlanan sezonu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından güncel gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Higuruma’yı çıkar rezil bir arctı. Ama benim mangasında hoşuma gitmeyen, sevmediğim şeyleri animeye uyarlandığında sevme gibi bir huyum vardır. Umarım yine aynısı olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harry Potter Üretken Yapay Zekâyı Anlamak için Kullanılıyor

Araştırmacılar Üretken Yapay Zekâ Modelinin Öğrenme Şeklini Anlamak için “Harry Potter”ı Kullanıyor

Tim Burton Catwoman Spin off Filmi Michelle Pfeiffer

Tim Burton’ın Hiç Gerçekleşmeyen Siyah Beyaz “Catwoman” Filmi Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı