in , ,

“Percy Jackson ve Olimposlular” Dizisinden İlk Uzun Fragman Yayınlandı

“Percy Jackson ve Olimposlular” dizisinin yeni ve detaylı fragmanı yayınlandı. Rick Riordan’ın aynı adlı roman serisinden uyarlanan yapım bu yılın sonunda geliyor.

Percy Jackson ve Olimposlular Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Percy Jackson ve Olimposlular dizisinin ilk detaylı fragmanı paylaşıldı. Disney Plus’ta yayınlanmaya hazırlanan ve Rick Riordan’ın popüler kitap serisine dayanan yapım bu yılın sonunda izleyicilerle buluşuyor.

2020 yılındaki ilk duyurusunun ardından hayranlar nihayet Rick Riordan’ın Yunan mitolojisinden ilhamla yazdığı ve 2005-2009 yılları arasında yayınlanan Percy Jackson kitaplarının dizi uyarlamasına detaylı bir bakış atabilirler. Yapım ilk duyurulduğunda 2010’lu yıllarda çıkan sinema uyarlamasından en büyük farkının kaynak materyale son derece sadık olacağı duyurusuydu. Zaten yazar da sürekli işin içerisinde olduğundan ve yapımdan güncellemeler verdiğinden dolayı kitap serisinin hayranları bu konuda oldukça umutluydu.

Oyuncu kadrosu duyuruları, posterler ve ilk teaser’dan sonra bu söylemlerin sadece bir hile olmadığı ve dizinin orijinal kitaplara son derece sadık kalacağı anlaşıldı. Logan Lerman’ın başrolünü oynadığı 2010’ların başındaki film serisi nedeniyle bu sadakati vurgulamak Riordan için önemliydi. Riordan bu filmlerin yapımında neredeyse hiç yer almamış, bu da yazar dahil pek çok kişinin orijinal hikâyede yapılan gereksiz değişiklikleri eleştirmesine yol açmıştı.

- Reklam -

Percy Jackson ve Olimposlular Fragmanı Yayınlandı

Şimdi de  Percy Jackson ve Olimposlular için Minotor ve Zeus’un da aralarında bulunduğu tanıdık kitap sahnelerini canlı aksiyon formunda gözler önüne seren yeni bir fragman yayınladı. Dizide Zeus’a hayat veren Lance Reddick geçen mart ayında hayatını kaybetmişti.

Dizinin konusuna genel bir bakış sunan fragmanda Percy, Grover ve Annabeth’in Zeus’un kayıp yıldırımını arayacakları belirtiliyor. Görüntüler ayrıca savaş tanrısı Ares, Zeus’un kendisi ve Percy’nin sentor akıl hocası Chrion da dahil olmak üzere kitaptaki pek çok tanıdık karakteri öne çıkarıyor. Bitiminde de tam yayın tarihi de yer alıyor. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Percy Jackson ve Olimposlular Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Percy Jackson ve Olimposlular dizisinin her sezonunun Riordan’ın serisinden bir kitabı uyarlaması bekleniyor. Bu nedenle dizinin ilk sezonunun Zeus’un şimşeğinin çalınmasıyla ilgili olay örgüsü göz önüne alındığında Şimşek Hırsızı’nın hikâyesini takip edeceği rahatlıkla söylenebilir.

Fragmanda da belirtildiği üzere dizinin ilk iki bölümü 20 Aralık 2023 tarihinde Disney Plus kütüphanesindeki yerini alacak ve ardından bölümler haftalık olarak yayınlanacak.

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Fox tv’ye ne zaman düşer acaba?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Disney Tema Parklari Yatirim

Disney, Tema Parklarındaki Büyüme Hızını Artırmak için Gelecek 10 Yıl İçinde 60 Milyar Dolar Harcayacak

Yalnız İğdenin Kokusu ile Yücel Balku Külliyatı Tamamlanıyor

Yücel Balku Külliyatı “Yalnız İğdenin Kokusu” ile Tamamlanıyor