in ,

Chris Pine ve Zachary Quinto’lu “Star Trek 4” Filmi Hâlâ Geliştirme Aşamasında

Star Trek 4 filminin hâlâ geliştirme aşamasında olduğu doğrulandı. Yeni serinin son halkasının akıbeti 2022’nin başlarından beri belirsizliğini koruyor.

Star Trek 4 Filmi Hâlâ Geliştirme Aşamasında
- Reklam -
- Reklam -

Star Trek 4 filmini bekleyen hayranları sevindiren haber senarist Lindsey Anderson Beer’dan geldi. Uzay Yolu’nun yeni macerası geliştirilmeye devam ediyor.

Uzay Yolu serisi her ne kadar Discovery, Strange New Worlds, Section 31, Starfleet Academy gibi popüler yapımlarla televizyon dünyasında maceralarına devam ediyor olsalar da, hayranlar Chris Pine ve Zachary Quinto’yu Kaptan Kirk ve Mr. Spock olarak rol aldıkları film serisinin devamını da heyecanla bekliyor.

Alternatif bir başlangıç hikâyesiyle ilk olarak 2009’da vizyona giren film serisi, 2013’te Star Trek: Into Darkness ile The Wrath of Khan’ı yeniden yorumlayan ve 2016’da Star Trek: Beyond ile yepyeni bir hikâye anlatan iki devam filmi doğurdu.

- Reklam -

Aradan 7 yıllık bir süre geçmesine rağmen dördüncü film bir türlü gelmedi. Ancak hayranlar tüm bu süre sonunda bile hâlâ yeni bir macera için talepte bulunmaya devam ediyor.

Chris Pine ve Zachary Quinto'lu "Star Trek 4" Filmi Hâlâ Geliştirme Aşamasında

Yazar ve yönetmen Lindsey Anderson Beer, Pet Sematary: Bloodlines filmiyle ilgili bir söyleşi sırasında Collider’a uzun süredir geliştirilmekte olan Uzay Yolu devam filminin durumu hakkında yeni bilgiler paylaştı. Her ne kadar çalışmalar henüz erken aşamadaymış gibi görünse de senarist dördüncü filmin çekilme olasılığı konusunda olumlu konuştu.

 “Hâlâ yolda. O projeyi seviyorum ve Pet Sematary: Bloodlines’ı yönetmek için atlamak zorunda kaldığım bir başka projeydi ve yapılması zor bir şeydi.”

Star Trek 4 Filmi Bugüne Kadar Neden Gelmedi?

Star Trek 4 başlangıçta 2022’nin son yarısında prodüksiyon için ayarlanmıştı. Ancak bu ilk duyuru o sırada geri dönecekleri bildirilen yıldızları da şaşırttığı için hiçbir zaman gerçekleşmedi.

- Reklam -

Chris Pine ve Zachary Quinto'lu "Star Trek 4" Filmi Hâlâ Geliştirme Aşamasında

Yönetmen Matt Shakman da bu yılın başlarında benzer yorumlar paylaşmıştı. Shakman’ın dördüncü filmi yönetmesi planlanıyordu, fakat süper ekibi MCU’ya tanıtacak olan yaklaşan Fantastic Four filmini yönetmek üzere görevlendirilince o da projeden uzaklaşmak zorunda kaldı. Ancak projeyle ilgili olarak şunları söylemişti:

“Sanırım üzerinde çalışmaya devam ettikleri şey, benim de dahil olduğum süre boyunca üzerinde çalıştığımın benzer bir versiyonu.”

Star Trek 4 filminin perdeye çıkma ihtimalini siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

150 Milyon Yıllık Dinozor İskeleti Açık Artırmada

‘Barry’ Adlı 150 Milyon Yıllık Dinozorun İskeleti Açık Artırmaya Çıkıyor

Senarist Grevi Sona Erdi

Hollywood’daki Tarihi Senarist Grevi Sona Erdi: Yeni Anlaşma Yazarlara Birçok Yeni Hak Tanıyor