in ,

Nicolas Cage, J.K. Simmons, Giancarlo Esposito ve Andy Garcia “The Prince” Filminde Bir Araya Geliyor

The Prince filmi ile Nicolas Cage, J.K. Simmons, Giancarlo Esposito ve Andy Garcia gibi yıldız oyuncular bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Nicolas Cage, J.K. Simmons, Giancarlo Esposito ve Andy Garcia "The Prince" Filminde Bir Araya Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

The Prince adlı filmde Nicolas Cage, J.K. Simmons, Giancarlo Esposito ve Andy Garcia bir araya geliyor. Yapımın yönetmen koltuğunda Cameron Van Hoy oturuyor.

Filmin senaryosunu ise usta yazar David Mamet kaleme aldı. Mamet, Pulitzer Ödülü sahibi ve Oscar adayı olma başarısını göstermiş bir isim. Geçmişte Glengarry Glen Ross, Wag the Dog ve American Buffalo gibi kült eserlere imza atmıştı.

The Prince, bir bağımlının iyileşme sürecini anlatıyor. Başrol oyuncusu Scott Haze’in canlandırdığı Parker karakterinin, ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden’dan ilham alındığı iddia ediliyor. Hunter Biden’ın uyuşturucu ve alkol bağımlılığı ile yaşadığı sorunlar kamuoyuna mal olmuş durumda.

- Reklam -

The Prince Filmi

Mamet de bir söyleşide projenin Hunter Biden’ın hayatından esinlendiğine işaret etmişti.

“Bu Sound of Freedom filmini yapan ekip geldi, ’Bizim için bir film yazar mısın?’ dedi. ’Elbette, ne istiyorsunuz?’ dedim. Hunter Biden üzerine bir film yapmak istediklerini söylediler.”

The Prince Filmi Ne Zaman Vizyon Girecek?

Öte yandan projeden bir kaynak, filmin tamamen kurmaca olduğunu ve gerçek olaylardan beslenilmediğini savunuyor. Her ne olursa olsun, yıldız oyuncu kadrosuyla göz dolduran bir yapım izleyiciyi bekliyor.

Nicolas Cage son olarak The Surfer ve Longlegs gibi yapımlarda yer aldı. J.K. Simmons ise Being the Ricardos ve National Champions’ta boy göstermişti. Giancarlo Esposito ise Parish dizisiyle gündemde. Andy Garcia da Father of the Bride ve Pain Hustlers filmlerinde rol almıştı.

The Prince’ın yapımcıları arasında Scott Haze, Cameron Van Hoy, Sean Wolfington, Jo Henriquez ve Lije Sarki yer alıyor. John Devaney, CJ Kirvan ve Jose Luiz Zapata da yapımın yürütücü yapımcıları olarak görev yapıyor.

- Reklam -

The Prince Nicolas Cage

Yönetmen Van Hoy, yeni projeyle ilgili olarak şunları söyledi:

“David Mamet’in bu olağanüstü senaryosuyla çalışmak müthiş. Onunla, Oscar ödüllü Nicolas Cage, J.K. Simmons ve Giancarlo Esposito, Andy Garcia ve yakın arkadaşım Scott Haze ile bir arada olmak adeta bir rüya.”

Filmin vizyon tarihiyle ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor.

The Prince’ın oyuncu kadrosunu nasıl buldunuz? Filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    İçerisi Şampiyonlar Ligi gibi…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2023 Kayıp Rıhtım Okur Anketi Oylama

2023 Kayıp Rıhtım Okur Anketi’nde Oylama Süreci Başladı

Gizemli Radyo Sinyallerinin Kaynağı Bulundu

Gizemli Radyo Sinyallerinin Samanyolu’na Benzer Galaksilerden Geldiği Ortaya Çıktı