in ,

Amazon’un “The Wheel of Time” Dizisinde 3. Sezon Çekimleri Sona Erdi

The Wheel of Time 3. sezon çekimleri sona erdi. Prime Video’nun “Zaman Çarkı” dizisi yeni sezonuyla geri dönüyor.

The Wheel of Time 3. Sezon Çekimleri Tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

The Wheel of Time 3. sezon prodüksiyon aşamasını noktaladı. Robert Jordan’ın epik fantazi serisinden uyarlanan Zaman Çarkı dizisinde yeni sezon geri sayımı başladı.

Amerikan fantastik edebiyatının önde gelen yazarları arasında bulunan Robert Jordan imzasını taşıyan Zaman Çarkı serisi, ekran yolculuğuna 2021 yılında Prime Video’da başladı.

İlk sezonuyla serinin hayranlarından sert eleştiriler alan yapım, 2023 yılında yayınlanan ikinci sezonunda daha pozitif yorumlarla anıldı.

- Reklam -

The Wheel of Time 3. Sezon - Zaman Çarkı - Prime Video

Prime Video’nun ciddi yatırım yaptığı fantastik destan, 3. sezon onayını da hızlı bir şekilde almayı bildi.

Aagents of S.H.I.E.L.D. ve Uncharted ile tanınan Rafe Judkins’in yürütücülüğünü üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ise Rosamund Pike, Daniel Henney, Madeleine Madden, Zoe Robins, Josha Stradowski, Marcus Rutherford ve Barney Harris gibi isimler yer aldı.

The Wheel of Time 3. Sezon Çekimleri Tamamlandı: İlk Video Yayınlandı

Geçen bahar başlayan The Wheel of Time’ın 3. sezon çekimleri tamamlandı ve dizinin oyuncuları, yeni bir videoyla gelecek sezonun ipuçlarını paylaştı.

The Wheel of Time 3. sezon için bekleyiş sürerken dizinin resmi X (eski Twitter) hesabından yayınlanan yeni bir video, yeni sezon için prodüksiyon aşamasının noktalandığını duyurdu.

Paylaşılan videoda Rosamund Pike, Marcus Rutherford, Ayoola Smart, Joshua Stradowski ve Daniel Henney yer alırken Henney yeni bölümlerin “harika” olacağı sözünü veriyor.

Öte yandan Zaman Çarkı’nın 4. sezonunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak hayranların iyimser olmaları için birçok neden bulunuyor. Prime Video, 3. sezon onayını henüz 2. sezon yayına girmeden önce vererek Zaman Çarkı’na duyduğu güvenin altını çizmişti.

Bununla birlikte TV’deki Zaman Çarkı evreninin de genişletilmesi planlanıyor. 2021 yılında yayınlanan The Wheel of Time: Origins spin-off animasyonunun ardından Aralık 2023’te, live-action bir film üçlemesinin de geliştirilme aşamasında olduğu duyurulmuştu. Açıklanan Zaman Çarkı filmlerinden ilki olan The Age of Legends, dizide yaşananlardan yıllar önce geçecek ve Karanlık Varlık’ın yükselişini ve ona karşı duracak kadar cesur olanların hikâyesini anlatacak. Bu live-action filmlere ek olarak The White Tower adında bir başka animasyon yapımı da hazırlık aşamasında.

The Wheel of Time 3. Sezon Çekimleri - Zaman Çarkı

Toplam 14 kitaptan oluşan Zaman Çarkı, Amazon için geniş bir kaynak materyal sağlıyor. The Wheel of Time 3. sezon için ise henüz bir başlangıç tarihi belirlenmiş değil.

The Wheel of Time 3. sezon hakkında nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

3 Cisim Problemi Dizi İncelemesi - Netflix

“3 Cisim Problemi” Dizi İncelemesi: Bir Uzaylı İstilasının Anatomisi

Ömer Seyfettin - Harem Öykü İncelemesi

Ömer Seyfettin’in Batılılaşmanın Gündelik Hayattaki Etkilerini Ele Alan “Harem” Öyküsü Üzerine | İnceleme