in , ,

Henry Cavill’a Veda Zamanı: “The Witcher”ın 3. Sezon 2. Kısım Bölümlerinden Resmi Fragman

The Witcher 3. sezon 2. kısım fragmanı yayınlandı. Henry Cavill’ın son kez Geralt rolünü üstlendiği yapımda olaylar giderek büyüyor.

The Witcher 3. Sezon 2. Kısım Fragmanı (İZLE)
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher 3. sezon 2. kısım için resmi fragman paylaşıldı. Henry Cavill’ın son bölümleri yaklaşırken Geralt, Ciri için savaşmaya devam ediyor.

3. sezonun 2. kısım bölümleri artık resmi bir fragmana sahip ve Netflix’e gelecek olan üç bölümlük macera, Henry Cavill’ın büyülü canavar avcısı Rivyalı Geralt olarak başrolde yer aldığı son bölümler olacak. Dizi 4. sezon için yenilenmiş olsa da, rol bundan sonra The Hunger Games yıldızı Liam Hemsworth tarafından canlandırılacak.

The Witcher’ın 3. sezonunun ilk bölümleri 29 Haziran’da yayınlanmıştı. Kalan bölümler ise, ilk bölümlerden yaklaşık bir ay sonra, 27 Temmuz’da çıkış yapacak. 2. kısım için yayınlanan resmi fragman yaklaşan yeni bir felaketi gösteriyor. Ancak, büyük risklere rağmen, Geralt’ın ana odak noktası Ciri’yi (Freya Allan) korumak için savaşmak.

- Reklam -

Görüntüler ayrıca Dune’un Arrakis’ini anımsatan tehlikeli bir çöl ortamını da gözler önüne seriyor. Hemen aşağıdan resmi fragmanı Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

The Witcher 3. Sezon 2. Kısım Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Netflix resmi fragmanın yanı sıra sezondan yeni ilk bakış görüntülerinden oluşan bir galeri de yayınladı:

The Witcher 3. Sezon 2. Kısım Fragmanı (İZLE)

The Witcher 3. Sezon 2. Kısım Fragmanı (İZLE)

The Witcher'ın 3. Sezon 2. Kısım Bölümlerinden Resmi Fragman

- Reklam -

The Witcher'ın 3. Sezon 2. Kısım Bölümlerinden Resmi Fragman

The Witcher'ın 3. Sezon 2. Kısım Bölümlerinden Resmi Fragman

The Witcher 3. sezon 1. kısım izleyici tarafında kötü bir izlenim bıraktı. Eleştirmenler sezona Rotten Tomatoes’ta yüzde 85 gibi genel olarak olumlu bir puan vermiş olsa da, izleyici tepkisi çok daha acımasızdı. İzleyici puanı zaten kötü olan yüzde 49’dan başlamasına rağmen, o zamandan beri daha da düşerek yüzde 24’e kadar geriledi.

Dizinin Rotten Tomatoes’taki izleyici puanı kısmen Cavill’ın yaklaşan rol değişikliğine bir yanıt niteliğinde. Bununla birlikte izleyiciler 2. ve 3. sezonların kaynak materyalden büyük ölçüde ayrıldığı konusunda da şikâyette bulundular. Ayrıca dizinin karakterlerine nasıl davrandığı ve onları düzgün bir şekilde ete kemiğe büründürmediği konusunda da şikâyetler var.

Kalan bölümlerin bu sorunu aşıp aşamayacağını ise zaman gösterecek.

The Witcher 3. sezon 2. kısım fragmanını nasıl buldunuz? Sezonun ilk bölümleri sizce nasıl başladı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve yeni dizi haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Thanedd darbesi gerçekleşti mi? İlk sezon sonrasını pek izlemediğim için kitaba ne kadar sadıklar bilmiyorum ama Çöl meselesi o darbeden sonra Ciri’nin Tor Lora portalını kullarak kaçtığı Korath çölü. Yenefer’in kullanmasını yasakladığı gücünü de bu çölde bulacak Ciri.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Oppenheimer Yorumlar

“Oppenheimer” Filminden İlk Yorumlar Geldi: “Christopher Nolan’ın Başyapıtı”

James Mangold Swamp Thing Filmi

James Mangold, “Swamp Thing” Filmini DC Evreni İçinde Bağımsız Bir Gotik Korku Yapımı Olarak Görüyor