in

DC, Siyahi Bir Batman İçin Hazırlanıyor

DC Comics’in gelecek sene için siyahi bir Batman karakteri tanıtmak istediği söyleniyor. Bakalım dedikodular doğru çıkacak mı?

Batman
- Reklam -
- Reklam -

Bleeding Cool’un bazı önde gelen kişilerden edindiği dedikodulara göre DC Comics gelecek yaz bizlere siyahi bir Batman tanıtacak. Yine bu önde gelen kaynaklara göre Batman’in Bruce Wayne ya da Duke Thomas olmayacak. Bu durumda alternatif evrende geçen bir Batman çizgi romanı bizleri bekliyor olabilir.

Kaynaklar ayrıca bu çizgi romanın hali hazırda gerçekleşen olayları devam ettireceğine inanıyor. Mesela Bruce Wayne’den sonra Azrael’in Batman’in başlığını almaya çalışması gibi. Yani bu alelade görünüp sonra kayıplara karışan bir Batman olmayacak, hikaye devam ettiği sürece Batman’in yerini alacak yeni bir karakterden bahsediyoruz.

Elbette Bleeding Cool’un bu konuda birkaç teorisi var ama elimizde başka hiçbir bilgi ya da DC tarafından gelen resmi bir onay yok. Bu karakterin daha önce hiç görmediğimiz yepyeni bir karakter olacağını da söylemek mümkün. Ayrıca Jamelle Bouie bu yılın başlarında bizlere siyahi bir Batman hayal etmenin bir sürü ilginç karakter özelliği ve hikâye yaratacağını güzel bir şekilde söylemişti.

- Reklam -

Batman film batmobil

Yine de Bouie’nin fikirlerinin DC her ne planlıyorsa içinde yer alıp almayacağını bilmenin şimdilik bir yolu yok. Bu konuda yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

- Reklam -

Cesur Kararlar ve DC

DC sinemada şu sıralar daha vizyona girmeden ödülle başlayan Joker filmi ve Robert Pattinson’lı yeni Batman filmiyle meşgul. Özellikle Batman filmindeki Pattinson tercihi oldukça eleştiri almıştı.

Pattinson ise uzun ve sancılı bir seçim süreci sonrası, sızıntılar yüzünden rahatlamaya fırsat bile bulamamıştı:
“O sızıntının olduğunu gördüğüm zaman, aşırı sinirlendim. Herkes çok üzgündü. Benimle beraber çalışan herkes panik içerisindeydi. Bunun bütün olayı bozacağını düşündüm.”
Robert Pattinson’ın nasıl bir Batman olacağını merakla beklerken şimdiyse işin çizgi roman tarafından yine çok konuşulacak bir hamle geliyor gibi. DC’nin cesur adımları işleri nerelere taşıyacak merakla bekliyoruz.

robert pattinson batman wayne

Peki sizce siyahi bir Batman nasıl olurdu? Ne gibi karakter ve hikaye fırsatları yaratırdı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Joker Rolü Joaquin Phoenix’i de Neredeyse Gerçekten Çıldırtacakmış

* Çizgi Roman Dünyasında Savunma Mekanizmaları

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Yahu bu orijinal karakterleri siyahi karakterlere çevirme adeti nereden çıktı ? Önce Flash Wally West, sonra siyahi Süperman şimdi de bu. Saçmalıktan başka bir şey değil. Sırf siyahi kesimin parasını toplamak için yapılmış iğrenç bir ticari teşebbüs bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Marvel

Marvel, Harry Potter’ın Yayıncısı Scholastic ile Yeni Süper Kahraman Hikâyeleri Peşinde

Ancestors oyun inceleme

Ancestors: The Humankind Odyssey – Belgesel Tadında Evrim