in

Behzat Ç. Dizisinin Hayalet’inden Sitem Dolu Paylaşım

Behzat Ç. dizisinde Hayalet rolüyle izlediğimiz İnanç Konukçu, sosyal medya üzerinden başrol Erdal Beşikçioğlu’na sitem dolu bir mesaj gönderdi.

Behzat Ç. Hayalet
- Reklam -
- Reklam -

Çevrimiçi yayın platformlarından BluTV aracılığıyla yıllar sonra yeniden dönen Behzat Ç. efsanesinin yeni sezon iptaliyle ilgili tartışmalar sürüyor.

Kanaldaki ilk sezonun son bölümü yayınlanmadan önce yeni sezonun duyurusu bir görsel eşliğinde ve “çok yakında” şeklinde yapılmıştı. Üstelik ilk sezonda çokça eleştirilen 40 dakikalık süreyi de 60 dakikaya çıkaracağını söyleyen iddialı bir duyuruydu bu. Ancak planlanan gerçekleşmedi ve sezon finalinden bir ay sonra dizinin iptal haberi geldi. BluTV ilk önce çıkan bu haberleri yalanlandı fakat daha sonra oyuncuların da sosyal medya paylaşımlarıyla iptal olduğu kesinleşti.

Aradan geçen uzun bir süre sonunda BluTV’den Ercüment Çözer’in başrolünde olduğu SAYGI hamlesi geldi. Nejat İşler’in canlandırdığı Ercüment karakterine odaklanacak diziyle birlikte böylece Behzat Ç.’nin tamamen rafa kalktığı kesinleşti.

- Reklam -

Behzat Ç. - 4. Sezon 4. Bölüm İncelemesi

Behzat Ç. Dizisinde Hayalet Rolüyle Gördüğümüz İnanç Konukçu’dan Sitem Dolu Paylaşım

Dizinin en başından beri büronun vazgeçilmez isimlerinden olan Hayalet’i canlandıran İnanç Konukçu, Twitter üzerinden Behzat Ç.’yi canlandıran Erdal Beşikçioğlu’nu da hedef alarak bazı açıklamalar yaptı.

Attığı ilk Tweet’te, Arkadaşlar Behzat Ç. yok…. var ise de bundan sonra benim için yok. Evet ben inanç konukçu. Sevgi ve saygı ile, iyi yıllar. şeklinde açıklama yapan Konukçu, ardından Beşikçioğlu’nu da etiketleyerek şunları yazdı.

Benden ötürü mü? Senden ötürü mü? Sayın beşikçioğlu, çık bir açıklama yap! İnsanların ekmeğiyle ben oynamadım de! @papazinpilaviçok emğin var! Bittim de! Tükendim de! Bişey de lütfen! @BluTV

- Reklam -

Bu sitem dolu mesajlarla birlikte dizi projesinin Erdal Beşikçioğlu yüzünden bittiği iddiaları daha da kuvvetlendi. Daha önce de sosyal medyada Beşikçioğlu ve BluTV’nin ücret konusunda anlaşamaması sebebiyle projenin yarım kaldığına dair söylentiler çıkmıştı. Konukçu’nun bu son Tweet’leri de bu iddiaları güçlendirir nitelikte.

Behzat Ç.

Oyuncunun etiketlediği Erdal Beşikçioğlu herhangi bir açıklama yapmasa da adresinden Konukçu’ya gelen bir cevabı RT’ledi. Söz konusu Tweet’te şunlar yazıyordu:
Erdal Beşikçioğlu’nun beceriksizliği yüzünden Behzat Ç. bitti zaten bu dizi tekrardan başlamamalıydı 6 sene sonra yapılan dizinin kadrosu değişmiş,senaryosu değişmiş,yapımcısı değişmiş,dizi tv de değil dizinin bel kemiği olan Harun yok hiç başlamamalıydı bu dizi hatırası kalsaydı.

Dizinin her ne şekilde olursa olsun yarıda kesilmesine siz ne diyorsunuz? Sizce dördüncü sezon sonlanmadan yeni sezon duyurusu yapılan bir dizi için gelinen duruma ne demeli?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Behzat Ç. – 4. Sezon 9. Bölüm İncelemesi: Tatmin Eden Bir Sezon Finali

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Sırf bu mesajı yazmak için hesap açmış sanki :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Naki Tezel

Naki Tezel Tarafından Derlenen Masalların Yeni Baskıları Sürüyor

Çukurova 13. Kitap Fuarı

Çukurova 13. Kitap Fuarı Kapılarını Açıyor