in

Demi Moore, Cesur Yeni Dünya Dizisine Katıldı

Ünlü oyuncu Demi Moore, Aldous Huxley’nin “Cesur Yeni Dünya” romanından uyarlanan televizyon dizisinin kadrosuna katıldı.

demi moore cesur yeni dunya
- Reklam -
- Reklam -

90’lara damga vuran ünlü aktris Demi Moore, Aldous Huxley’nin kült distopyası Cesur Yeni Dünya‘dan uyarlanan dizinin kadrosuna katıldı.

Variety‘de yer alan habere göre dizinin yapımcıları Moore ile her konuda anlaştı. Ünlü aktrisin dizide Vahşi’nin sorunlu annesi Linda‘yı canlandıracağı belirtiliyor. Hayalet (Ghost) filmiyle akıllara kazınan Demi Moore bunun yanı sıra Birkaç İyi Adam, Striptiz, G.I. Jane ve Charlie’nin Melekleri gibi pek çok yapımdaki başarılı oyunculuğuyla da tanınıyor. Son zamanlarda daha çok televizyonda boy göstermeye başlayan oyuncuyu en son Empire dizisinde izlemiştik.

Dizide Vahşi John rolünü en son Solo: Bir Star Wars Hikâyesi‘nde Han Solo’yu oynayan Alden Ehrenreich canlandıracak. Güzeller güzeli Lenina Crowne rolünde Jessica Brown Findlay (Labirent), Bernard Marx rolündeyse Harry Lloyd (Game Of Thrones) yer alacak. Dizide oynayacak diğer isimlerse Kylie Bunbury, Hannah John-Kamen, Sen Mitsuji, Joseph Morgan ve Nina Sosanya olarak açıklandı.

- Reklam -

Aldous Huxley‘nin ünlü distopyasının televizyon ekranlarına taşınacağını ilk kez 2015 yılında duymuş ama ondan sonra kendisinden haber alamamıştık. Daha sonrasındaysa Syfy projeden vazgeçmişti. Geçtiğimiz şubat ayındaysa çizgi roman efsanesi Grant Morrison‘un önderliğinde USA Network kanalı için çekim hazırlıklarının başladığını öğrenmiştik. Steven Spielberg de hâlâ işin içinde.

- Reklam -

Henüz çekimlerin ne zaman başlayacağına ya da gösterim tarihine dair elimizde bir bilgi yok ne yazık ki. Dileriz bu kez soma mutluluğunda bir sona ulaşırız.


Gelecek Tüm Fantastik ve Bilimkurgu Dizi/Film Uyarlamaları 2017

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Yeminlen, Demi Moore ve Cesur Yeni Dünya’yı yan yana görünce, aklıma Vahşi’nin annesi geldi. Oyuncu seçimine dayanarak tahmin yürütmek sağlıklı olmayacak ama, bir ihtimal, karakterin hikâyedeki rolünün kitaptakine oranla daha öne çıkartılabilir.

    Neyse. Her zaman belirttiğim gibi, izleyince öğreneceğiz.

  2. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Çok sevdiğim bir kitaptır. İyi bir uyarlama senaryo ile gelirse tadından yenmez.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Demi Moore varsa izlenir. :heart_eyes:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yazarının Kaleminden Gerçekler Kırıldı

Yazarının Kaleminden: Gerçekler Kırıldı

Üç Cisim Problemi Dizisi

Ödüllü Bilimkurgu “Üç Cisim Problemi” Diziye Uyarlanıyor