in

“Leyla ile Mecnun” Dizisi Bir Kez Daha Ekranlara Veda Etti

Leyla ile Mecnun 4. Sezon ile final yaparak Exxen’deki yeni macerasına da noktayı koydu. Burak Aksak, yapıma Mecnun karakterinin sözleriyle veda etti.

Leyla ile Mecnun 4. Sezon Final
- Reklam -
- Reklam -

Leyla ile Mecnun 4. Sezon ile final kararı aldı. Exxen platformuyla yeniden ekranlara dönen popüler komedi dizisi bir kez daha hikâyesini noktaladı.

İlk defa 2011 yılında TRT kanalı üzerinden yayına başlayan 3 yıl boyunca 3 sezon – 104 bölüm ile geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Leyla ile Mecnun, 2014’te final yapmıştı.

2021’de Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen ile bir kez daha maceraya atılan ve orijinal ekibi neredeyse eksiksiz bir şekilde ekrana taşıyan L&M, iki yılın ardından bir kez daha bitiş düdüğünü çalıyor.

- Reklam -

Exxen’de 10’ar bölümden toplam 4 sezon yayınlanan dizide, hayranları üzecek haber yapımın senaristi Burak Aksak’tan geldi.

Leyla ile Mecnun 4. Sezon Final Exxen

Leyla ile Mecnun 4. Sezon ile Final Kararı Aldı: “Vedalar Mühim”

Burak Aksak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Sitemlerim şükranlarımdan fazla,” diyerek veda etti. Diziden bir kesit de paylaşan Aksak, şu ifadeleri kullandı:

“Vedalar mühim.

“Aynı yolda tekrar yürünür mü? Yürünür elbet. Ama o yol söylenerek, sızlanarak, hayıflanarak yürünüyorsa bir yerde durmak gerekir. Yolculuğun kendisi keyifli değilse varacağın yerin de bir anlamı kalmıyor. Sitemlerim şükranlarımdan fazla evet. Neyse, şimdi yeni hikayelerin peşine düşmeli, yeni karakterlerle tanışmalı. Çünkü liste uzun, hayat kısa.

“Mecnun Çınar’ın da söylediği gibi, “Ben bu oyunu… denedim ama bozamadım.”

“Leyla ile Mecnun’un ekran yolcuğu sona erdi. Emeği geçen herkese teşekkürler.

- Reklam -

Leyla ile Mecnun 4. sezon 10. bölüm Uzaktan Kumanda başlığını taşıyor. Bölümün IMDb puan ortalaması ise 9.6 olarak şekilleniyor. Final bölümü, ikonik “asa”nın Mecnun’a geçmesiyle birlikte yaşananları konu alıyor.

Leyla ile Mecnun 4. Sezon 10. Bölüm Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Onur Ünlü’nün yönetmenliğini üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt ve Köksal Engür gibi isimler yer alıyor.

Dizi Zor Zamanlardan Geçmişti

Daha önce dizi setinde tartışmaların yaşandığı gündeme gelmişti. Geçen günlerde ise yapımda 142 bölüm boyunca Aksakallı Dede karakterini canlandıran Köksal Engür hayata veda etmişti.

Leyla ile Mecnun 4. Sezon Finali

Leyla ile Mecnun 4. sezon ile hikâye böylece tamamlanmış oldu. Final kararını siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilir, daha fazla TV haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Burak Aksak

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for noronikkirbac noronikkirbac dedi ki:

    Oh be kurtulduk sonunda.

  2. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    Vay be, bir dönem kapandı. Artık geri dönebileceğini sanmıyorum, Köksal Engür’ün gidişiyle beraber eskisi gibi olamazdi zaten. En iyisi bu oldu. Yerine başka bir oyuncu bulurlar mıydı? Evet, kolayca bulurlardı. Bunu da dizinin doğasına uygun absürt bir sebebe bağlayıp mantıklı bir hamleye dönüştürebilirlerdi. Ama ne onların ne de bizim içimize sinmezdi.

    İnsanlar finali pek beğenmediler. “Gerçek final değil.” dediler ama olabilecek en iyi şekilde bitti. Mecnun nihayet döngüsünden çıktı. Asıl Leyla gittiğinden beri aynı döngüdeydi; Leyla ya da Leylalar var, mücadele, kaybediş ve kaybettiğini kabullenerek önüne bakma. Mecnun nihayet içinde kayboldugu döngüyü gördü ve televizyonun başına geçip hatıralarını başa sararak döngüyü bozdu. Her ne kadar finalde “Ben bu oyunu…denedim ama bozamadım” dese de oyun buydu ve bozmayı başardı. Şimdi sadece Leyloş’la kalacak ve hayatla bağını kesmiş bir hâlde kanepesinde yaşayacak. Çünkü sıradan insanların arasına karışmayı da denedi. Kimse onu suçlayamaz. Birçok insan şu senaryoda kendini bulur, hele ki bizim gibi bir Ortadoğu ülkesinde.

    Köksal Engür’ün de devri dâim olsun.

  3. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Exxen’deki ilk sezonu izledim sadece ancak çıktığında yeniden başladığına çok sevinmiştim. En kısa zamanda kalan bölümleri de izleyeceğim. Zaten uzun bir süredir aklımdaydı izlemek ama bir türlü fırsat bulamadım. Köksal ENgür’den sonra nasıl devam edeceklerini merak ediyordum ama etmemeleri mantıklı bir fikir olmuş. Tek dileğim doyurucu bir final olmuş olması. İzleyecek otuz bölümüm var. :slight_smile: Tadını çıkarmak en doğrusu.
    İşin garibi, Leyla ile Mecnun’u güncel takip edebildiğim tek dönem Exxen’deki ilk sezon oldu, TRT bölümlerini dizi bittikten sonra oturup adamakıllı izleyebilmiştim, yine öyle olacak belli ki. Neyse, izledikten sonra gelip görüşlerimi paylaşırım. Ancak şahsi görüşüm doğru düzgün bir komedi bulamadığımız şu zamanda Leyla ile Mecnun dizisinin yeniden çekilmiş olması güzel bir şey. Dün gece arkadaşlarla Kardeş Payı’ndan bir sahne izledik ve ne kadar özlediğimi fark ettim bu tür komedileri. Ne dijital platformlarda ne de televizyonlarda var artık kaliteli mizah. Umarım Leyla ile Mecnun gibi güzel projelerin arkası bir şekilde gelir. Beklenecek bir gemi her zaman vardır. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

James Cameron Yapay Zeka Hakkında

James Cameron Yapay Zekânın Geleceğinden Endişeli: “Hepimizi Manipüle Ediyor Olabilir”

Mumyalar Üzerinde Büyüyen Mantarlar Endişe Yarattı

Müzedeki Mumyaların Üzerinde Yetişen Mantarlar Endişe Yaratıyor