in

Leyla ile Mecnun Dizisinde Yayın Tarihi Açıklandı: Geri Dönüyorlar

Leyla ile Mecnun yayın tarihi açıklandı. Exxen ile ekranlara dönmeye hazırlanan yapım, ana oyuncu kadrosunu korumayı başararak dikkat çekiyor.

leyla ile mecnun yayın tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Leyla ile Mecnun dizisi için yayın tarihi belli oldu. Exxen ile ekranlara dönmeye hazırlanan yapım, uzun bir aranın ardından izleyicilerin karşısına çıkacak. Seri, ana oyuncu kadrosunu koruyarak dikkat çekici bir başlangıç yapmıştı.

Bir döneme damgasını vuran fenomen dizi geri dönüyor. Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün (Polis, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Güneşin Oğlu), senaristliğini Burak Aksak’ın (Bana Masal Anlatma, Kara Bela, Deli Dumrul) üstlendiği yapım izleyicinin karşısına çıkmak içni gün sayıyor. Bu yılın başında hizmete açılan Acun Ilıcalı’nın yerli dijital yayın platformu Exxen’de yayınlanacak yapımın yeni sezonu toplamda 10 bölüm olacak.

Çekimleri temmuz ayında başlayan yapımın prodüksiyon süreci iki gün önce tamamlandı. Toplamda 40 günlük çekimin ardından yapım post prodüksiyon sürecine geçti.

- Reklam -

Leyla ile Mecnun Dizisi Yayın Tarihi Fazla Gecikmeden Açıklandı

Daha önce yapılan tahminler doğru çıktı ve dizinin bu sonbaharda izleyicilerle buluşacağı kesinleşti. Yeni sezonun 1. bölümü ise 3 Eylül Cuma akşamı Exxen platformu üzerinden yayına çıkacak. Her hafta yeni bir bölüm yayınlanacak.

2011 senesinde TRT 1’de yayınlanmaya başlayan seri, üç sene boyunca toplamda 104 bölüm ile dikkat çekici bir izleyici kitlesini yakalamayı başarmıştı. 2014’te final yapan seri, 7 yıl sonra; üstelik oyuncu kadrosu ve yaratıcı ekibini de koruyarak ekranlara geri dönüyor.

Leyla ile Mecnun Set Görüntüleri izle exxen

Ali Atay (Mecnun), Serkan Keskin (İsmail Abi), Osman Sonant (Yavuz), Ahmet Mümtaz Taylan (İskender) ve Cengiz Bozkurt (Erdal Bakkal) eskiden oynadıkları rollere geri dönmek üzere kamera karşısına geçti. Senaryo gereği sürekli değişen Leyla karakterini ise Deniz Işın (Sefirin Kızı, Masumiyet) canlandıracak.

- Reklam -

Leyla ile Mecnun Fragmanı | İZLE

Temmuz ayının sonunda, diziden bir de geri dönüş fragmanı yayınlanmıştı. Yeni sezondan ilk görüntüleri içeren tanıtımı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

Son dönemlerde popüler televizyon yapımları yeniden ekranlara dönmeleri ile gündeme geliyor. Dünyada Friends’in The Reunion bölümü, Gossip Girl ve Sex and the City karşımıza çıkarken Türkiye’de de Sihirli Annem için bir yeniden çevrim gerçekleştirilmişti.

Görünüşe göre Leyla ile Mecnun ile bu akım ülkemizde de popülerleşmeyi sürdürecek. Sizin yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kayak: Televizyon Gazetesi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

What We Do in the Shadows 3. Sezon Fragmanı

What We Do in the Shadows 3. Sezon Fragmanı: Kurtadamlar, Vampir Avcılığı, Kumar Geceleri

Disney+ Türkiye

Disney Plus, Türkiye Yayını için İlk Sinyali Gönderdi: Beklenen Servis Ufukta Gözüktü