in

Star Wars: Obi-Wan Kenobi Dizisine Game of Thrones Takviyesi

Game of Thrones oyuncularından Indira Varma, Disney+’ta yayınlanacak Star Wars: Obi-Wan Kenobi dizisi kadrosuna katıldı.

Star Wars: Obi-Wan Kenobi Game of Thrones Indira Varma
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars: Obi-Wan Kenobi dizisi kadrosuna, Game of Thrones oyuncusu Indira Varma katıldı. Heyecanla beklenen yeni Yıldız Savaşları macerası Disney+ ile gelecek.

Game of Thrones dizisinde Ellaria Sand rolüne hayat veren Indira Varma, gelecek dizide Obi-Wan Kenobi ve Darth Vader rollerini yeniden canlandıracak olan Ewan McGregor ve Hayden Christensen’e katılıyor. Yeni macera, 2019’da D23 sırasında duyurulduktan sonra Star Wars hayranları arasında en çok beklenen dizilerden biri haline geldi.

Star Wars: Obi-Wan Kenobi dizisi, Disney+ ’da yayınlanması planlanan ve en çok beklenen Yıldız Savaşları yapımlarından biridir. Dizi, The Mandalorian’ın birinci sezonunda iki bölüm yöneten Deborah Chow tarafından yönetilecek.

- Reklam -

Dizinin ana konusu ile ilgili şu an için hâlâ ayrıntılı bilgi bulunmuyor. Disney ve Lucasfilm tarafı da bilgilerin sızmaması konuda oldukça titiz davranıyorlar. Şu anda teyit edilmiş bir olay örgüsü detayı olmamasına rağmen, gösterinin Revenge of the Sith ve A New Hope olayları arasında gerçekleşmesi bekleniyor.

Star Wars: Obi-Wan Kenobi Yayın Tarihi Henüz Bilinmiyor

Star Wars: Obi-Wan Kenobi dizisi

Şimdi de Deadline’ın paylaştığı yeni bir haberle birlikte dizi kadrosuna ünlü bir oyuncunun daha katıldığı duyuruldu. Game of Thrones’taki rolüyle daha da ünlenen Indira Varma’nın dizide yer alacağı paylaşıldı. Yıldız aktris her ne kadar Taht Oyunları ile daha da ünlesen de; önceki rolleri arasında HBO’dan Rome, Carnival Row ve son olarak ABC’nin For Life dizileri de yer alıyor. Ayrıca, 2007 yılında Londra’daki National Theatre’da Shakespeare’in Othello’sundaki Bianca rolünden beri saygın bir sahne sanatçısı olarak da tanınıyor. Obi-Wan Kenobi, bu baharın sonlarında Los Angeles’ta çekime başlayacak.

- Reklam -

Ewan McGregor ve Hayden Christensen dışında, oyuncu kadrosu açıklanan diğer tek karakter Indira Varma. Hangi karakteri oynayacağına dair hiçbir ayrıntı açıklanmadı ve başka bir oyuncu açıklaması yapılmadı. Bununla birlikte hayranlar genç Luke ve Leia da dahil olmak üzere birçok Star Wars karakterinden hangisinin görünebileceğini tahmin etmeye çoktan başlamış durumda.

Obi-Wan Kenobi Dizisi

Yeni Yıldız Savaşları dizisi Obi-Wan Kenobi’den beklentileriniz neler? Sizce ortaya The Mandalorian kadar kaliteli ve hayranlarca sevilen bir iş çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Geek Tyrant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Tarih aralığının tutup tutmadığına bakmadım ama aklıma direkt Asajj Ventress karakteri geldi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Parallel Source Code bilimkurgu film netflix

Source Code Senaristinden Yeni Bilimkurgu Filmi: Parallel

Polisiye İstanbul Öykü Kitabı

Polisiye İstanbul Öykü Kitabı Çıktı: Kara Hafta İstanbul Yarışması’nda Dereceye Girenler Bir Arada