in

Netflix’e Kafa Tutan Spielberg, “Amazing Stories” ile Apple TV+’a Geliyor

Oscar ödüllerinden sonra Netflix’e ateş püsküren Steven Spielberg, dün geceki Apple TV+ etkinliğinde yeni dizisini tanıttı.

steven spielberrg apple tv
- Reklam -
- Reklam -

Geçtiğimiz haftalarda Netflix orijinal yapımı Roma’yı Oscar’da görmekten rahatsız olduğunu dile getiren ve kanala adeta savaş açan Steven Spielberg, dün geceki Apple etkinliğinin konuklarından birisiydi.

Apple TV’nin yeni özellikleri ve Apple TV+’ın tanıtıldığı etkinlik birçok açıdan dikkat çekiciydi. Netflix sonrası pek çok şirketin kendi çevrimiçi platformlarını (Amazon, IMDb, Disney+…) kurmasıyla sektör iyice kızışmıştı. Apple TV+ de Isaac Asimov’un Vakıf serisini uyarlayacağını duyurarak pastadan büyük bir pay alarak başlayacağını duyurmuştu.

Apple TV+ kendi orijinal içeriklerini üretecek olması ve Vakıf gibi sağlam atılımlarla gövde gösterisi yapmasıyla radarımıza girmişti. Platform ünlü oyuncular ve yönetmenlerin de katıldığı büyük bir etkinlikle tanıtıldı.

- Reklam -

Jason Momoa ve Alfre Woodard’ın oynayacağı “See” dizisiyle kıyamet sonrası bir dünyaya gideceğiz. J.J Abrams da Little Voice isimli yapımla karşımızda olacak. Oprah Winfrey ise platforma özel belgesellerle sevenleriyle buluşacağını duyurdu.

- Reklam -

Netflix’i topa tutan Steven Spielberg de geceyi boş geçmedi. Sahneye çıkan ünlü yönetmen, Apple kullanıcıları ile paylaşacakları “kocaman bir yığın yeni hikâye” hakkında konuştu.
“Bugün burada olmaktan minnettarım. Bu Apple ile, hayal ve teknolojinin güçlerini birleştirdiği yerde ilk tecrübem.”
Steven Spielberg’ün aynı adı taşıyan 1985 yapımı bilimkurgu, fantazi, korku antoloji serisi “Amazing Stories” için Apple 10 bölümlük siparişi verdi bile.

Apple TV+ hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Peki ya Spielberg’ün tutarsızlıklarına ne demeli? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for _OZ _OZ dedi ki:

    Tutarsız değil, adam diziler için bir şey dememiş ki. Film oscarda yer alacaksa sinema salonlarında gösterilmeli ve sinema için çekilmeli demiş özetle. Bu özel platformlar Vakıf, Lotr gibi dizileri bize sunması açısından güzel ama rekabetlefi çok beklenti yaratıyor sonuç hüsran da olabilir. (Torrentten bildiriyorum.)

  2. Avatar for MustafaYildiz MustafaYildiz dedi ki:

    Tutarsızlık değil aslında. Rakip firmayı kötüleyen şirket çalışanı olmuş adam. Muhtemelen çok iyi bir iş çıkaracaktır biz de izleriz.

  3. Avatar for ohyespatates ohyespatates dedi ki:

    Roma zaten sinema salonunda gösterime girdi. Onun derdi gösterime girip girmemesi değil, Netflix gibi platformlar yüzünden daha az para kazanacağı için ağlıyordu.

    Bu olaydan sonra Spielberg benim için ciddiye alınmayacak birisi, sözünün bir değeri yok.

  4. Avatar for _OZ _OZ dedi ki:

    Girdi ama kısa bir süre girdi yer alabilmek için. Oscarlarda yer almak onlar için neden önemliydi, oscar töreni veya sinemaya ne kattığı önemli değil benim için. Bu işin bir geleneği varsa ona uyacaksın. Ayraca adam dizilere laf mı etmiş.

  5. Avatar for N1k0laT3sla N1k0laT3sla dedi ki:

    Microsoft Konferansinda, Halo Dizi yapacagini söylememis miydi? Bencede tutatsiz biri Spielberg :smiley:

    Umarim bu kez ciddi olur da yapimlari görürüz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

Bear Grylls you vs wild netflix

Netflix Yeni Bandersnatch’ini Buldu: You vs. Wild

karisiklik ust

Barok Döngü Üçlemesinde Sırada “Karışıklık” Var