in ,

Succession 3. Sezondan İlk Fragman Yayınlandı: HBO Dizisinde Dönüş Hazırlığı

Succession 3. sezon fragmanı yayınlandı. HBO’nun Brian Cox ve Jeremy Strong’lu drama dizisi için ilk tanıtım videosu geldi.

Succession 3. sezon fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Succession 3. sezon fragmanı yayınlandı. HBO dizisi için ilk tanıtım sonunda geldi. Sevilen drama, önümüzdeki sonbahar izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Bir medya patronu ve onun ailesi etrafında geçen Emmy ödüllü dizi, gelecek mevsim geri dönmeye hazırlanıyor. Uzun süren bekleyiş sona ermek üzere. HBO, dizinin yeni sezonu hakkında ilk görüntüleri içeren bir tanıtım videosu yayınladı.

Four Lions, In the Loop ve Freash Meat ile tanınan Jesse Armstrong tarafından yaratılan yapımın 67 saniyelik ilk tanıtımı, hikâyenin 2. sezon finalinin bıraktığı yerden devam edeceğini gösteriyor. Babası Logan’a (Brian Cox) karşı harekete geçen Kendall Roy (Jeremy Strong), dizinin üçüncü sezonunda da direnişini sürdürüyor. Logan Roy hem aile hem politika hem de finansal ittifaklarla yerini korumaya çalışırken kendisini tehlikeli bir pozisyona sokuyor. Bir şirket savaşı, acı bir aile içi savaşa dönüşmek üzere. Roy Ailesi’ndeki güç dengeleri giderek birbirine karışıyor.

- Reklam -

Succession 3. Sezon Fragmanı: HBO Dizisi Yeni Sezonu ile Dönüyor | İZLE

Yeni sezondan yayınlanan kısa fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube video

HBO henüz 3. sezon yayın tarihi için net bir zaman aralığı açıklamış değil. Ancak WarnerMedia’dan Hudson Yards, yapımın sonbahar mevsiminde döneceğini doğrulamıştı. Sonrasında kanalın programlama şefi Casey Bloys’a yöneltilen, “Cadılar Bayramı sonbaharı mı, yoksa Noel sonbaharı mı?” sorusu ise “ikisinin arasında” sözü ile yanıtlanmıştı.

Anlaşılan Sucession 3. sezon için en iyi ihtimal Kasım 2021 gibi gözüküyor. Bloys, Koronavirüs pandemisinin tarih belirlemek konusunda kendilerini zor duruma soktuğunu belirtiyor. “Bir tarih ilan edip sonrasında onu ertelemek istemiyoruz,” diyor.

succession 3 sezon

- Reklam -

Dizi son olarak oyuncu kadrosuna Adrien Brody ve Alexander Skarsgård’ı dahil etmişti. Yapımın yeni sezonunda rollerine dönecek isimler arasında Brian Cox, Kieran Culkin, Jeremy Strong, Sarah Snook, Hiam Abbass, Nicholas Braun, Peter Fiedman ve Natalie Gold yer alıyor.

9 kere Primetime Emmys kazanmayı başaran Succession, toplamda 57 ödül ve 80 adaylık ile göz kamaştırıcı bir karneye sahip.

Son açıklamalara göre yapımın toplamda 4 veya 5 sezon sürmesi bekleniyor.

Sizin Succession 3. sezon için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Venedik ve Ceneviz Donanmaları Hakkında bilgi

Orta Çağ’ın Yenilmez Donanmaları Venedik ve Ceneviz Üzerine Bir Deneme

Sinema, Konser ve Maç Bileti Alımı için Aşı Şartı Gelebilir

Sinema, Tiyatro, Konser ve Maç Bileti Alımına Aşı Şartı Gelebilir