in ,

Dan Brown Uyarlaması The Lost Symbol Dizisinden İlk Fragman

The Lost Symbol dizisinden ilk fragman yayınlandı. Dan Brown’ın Kayıp Sembol romanından uyarlanacak yapım Robert Langdon’ı ekrana taşıyor.

The Lost Symbol Fragmanı: Dan Brown Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Da Vinci’nin Şifresi gibi popüler kitapların altında imzası bulunan Dan Brown’ın en sevilen karakterlerinden Robert Langdon kendi dizisine kavuşuyor. The Lost Symbol (Kayıp Sembol) romanından uyarlanacak yapımdan fragman paylaşıldı. Başrolde karşımıza çıkacak isim ise Ashley Zukerman.

NBCUniversal’in dijital yayın platformu Peacock üzerinden yayınlanacak dizi, akıl hocasını kurtarmak için maceraya atılmak zorunda kalan Robert Langdon’ın hikâyesine odaklanacak. Yapım daha önce yalnızca Langdon adı ile duyurulmuştu. Yayınlanan fragman ile birlikte bu durum da değişti ve The Lost Symbol dizinin resmi ismi oldu.

İlk olarak 2000 yılında Melekler ve Şeytanlar kitabı ile karşımıza çıkan Robert Langdon, toplamda 5 kitaplık bir seriye sahip. Da Vinci’nin Şifresi ile devam eden macera, üçüncü adımda Kayıp Sembol ile 2009’a damga vurmuştu. 4. kitap Cehennem (Inferno, 2013) ve 5. kitap Başlangıç (Origin, 2017) ile şimdilik macera tamamlanmıştı.

- Reklam -

The Lost Symbol dizisi de hikâye olarak Kayıp Sembol kitabından ilham alacak. Harvard Üniversitesi’nde simgebilim profesörü olan Robert Langdon, küresel bir komployu durdurmak ve akıl hocasını kurtarmak için maceraya atılacak.

The Lost Symbol Fragmanı – Kayıp Sembol | İZLE

YouTube video

 

Dizinin hikâyesi Dan Dworkin (Surface, Outer Banks) ve Jay Beattie (The Crossing, American Horror Story) ikilisi tarafından kaleme alındı. Oyuncu kadrosunda ise başrol Ashley Zukerman’a (Succession, Manhattan, A Teacher) eşlik edecek isimler şu şekilde: Valorie Curry, Eddie Izzard, Sumalee Montano, Rick Gonzalez ve Beau Knapp.

Gizemler, şifreler, tuzaklar, bilmeceler, komplolar kısacası bir Dan Brown eserinden beklenen her şeyi içeren yapım, ekrandaki ilk Langdon uyarlaması olacak.

- Reklam -

The Lost Symbol Fragmanı: Dan Brown Dizisi

Meşhur karakter daha önce Tom Hanks tarafından 2006 yılında The Da Vinci Code uyarlamasında canlandırılmıştı. Hanks 2009’daki Angels & Demons ve 2016’daki Inferno ile role devam etmişti. Şimdiyse beyaz perdede işlenmeyen Kayıp Sembol macerası, Peacock tarafından ekrana taşınıyor.

Yakın zamanda izleyici ile buluşmaya başlaması beklenen The Lost Symbol için henüz resmi bir tarih paylaşılmadı.

Sizin Kayıp Sembol dizisi için beklentileriniz neler? Yayınlanan görüntüleri nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2021 Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri kazananları

2021 Vedat Türkali Edebiyat Ödülleri’nde Kazananlar Belli Oldu

Sweet Tooth incelemesi

Robert Downey Jr.’lı Netflix Dizisi Sweet Tooth’tan Türkçe Altyazılı Yeni Fragman