in

WandaVision Yönetmeni Finalde Evan Peters’lı Quicksilver’ı Daha Fazla Göreceğimizi Söyledi

WandaVision yönetmeni Matt Shakman, merakla beklenen dizinin final bölümünde daha fazla Quicksilver’lı sahne olacağını ifade etti.

WandaVision Final Bölümü Quicksilver
- Reklam -
- Reklam -

WandaVision final bölümü ile daha fazla Quicksilver sahnesi izlemeye hazır olun! Dizi yönetmeni Matt Shakman, merakla beklenen son bölümde Evan Peters’ın önceki bölümlere göre daha çok sahnesi olacağını söyledi.

Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü aşamasının ilk yapımı ve ilk canlı aksiyon dizisi olan WandaVision, kısa süre sonra dokuzuncu ve son bölümü ile final yapacak. Hayranlar heyecanla sit-com olarak başlamış ancak MCU’nun o bilindik havasına bürünmüş cesur dizinin sonunu merakla bekliyor. Dizide, 5. bölümünün sonunda Peters’ın kendisini Wanda’nın ölü kardeşi Pietro olarak tanıtması da dahil olmak üzere pek çok şok edici an yaşandı.

MCU’nun hızcı versiyonunun Aaron Taylor-Johnson tarafından oynandığı düşünüldüğünde, böyle bir değişiklik kafa karıştırıcıydı. Pek tabii bu durum, yeniden şekillendirmeyi açıklamaya çalışan sayısız teori ortaya çıkardı. Bazıları bunu farklı evrenlerin çarpıştığına ve bunun Marvel Studios’un mutantları evrene getirmenin ilk adımı olduğuna işaret etti. Ancak geçen hafta yayınlanan 8. bölüm ile durumun öyle olmadığı anlaşıldı.

- Reklam -

Sonunda Agatha Harkness olduğu anlaşılan Agnes tarafından gönderilen bir sahtekar olduğu ortaya çıktı. Bu teyide rağmen, Peters’ın karakterinin tam olarak kim olduğu hala bilinmiyor. Wanda’nın büyüsünde mahsur kalan Westview sakinlerinden biri olmadığı düşünüldüğünde, onun için göründüğünden daha fazlası olabilir ve hayranların birçoğu da bu ihtimale tutunuyor. Ancak karakter sondan bir önceki bölümünde görünmediği için, finalde kimin tarafında ortaya çıkacağı merak ediliyor.

WandaVision Final Bölümü Tanıdık Bir Quicksilver Sahnesi mi Yaşatacak?

WandaVision final bölümü evan peters quicksilver

- Reklam -

Cuma günü yayınlanacak final bölümü öncesi, WandaVision yönetmeni Matt Shakman, Fandom ile konuştu. Yönetmen, dizinin son bölümünde daha fazla Quicksilver sahnesi olacağını belirtti. Üstelik dizi dışında da karakterin evrene ait farklı yapımlarda görünebileceğini ima etti. Kendisine soru soran Fandom muhabirine şu cevabı verdi:
“Bence Evan Peters’ı biraz daha fazla görme ihtimalin var. Ama bunun nasıl sonuçlanacağını söylemek istemem.”
WandaVision’ın 7. bölümünün sonunda Monica Rambeau’yu Agnes’in evinde dolaşırken yakalayan sahte Pietro ile ilgili daha fazlasını göreceğimiz sızmış senaryolarda da belirtiliyordu. Eğer bu bilgiler doğru çıkarsa, özellikle karakterin X-Men versiyonuna hayran olanlar için güzel aksiyon sahneleri gelecek demektir.

Peki ya sizler WandaVision’ın 9. bölümü olacak finali hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce ortaya Quicksilver ve Doctor Strange dışında bir sürpriz çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Neandertal aşölyen alet

Aşölyen Aletler ve Taş Devri Teknolojisinin 100 Bin Yıl Süreyle Birlikte Kullanıldıkları Ortaya Çıktı

Rüya Gören - Levent Şenyürek

Rüya Gören: Levent Şenyürek’in Yeni Bilimkurgu Kitabı Raflarda