in

Zaman Çarkı Dizisine Yeni Oyuncular Katıldı

Amazon Prime ekranlarına gelmeye hazırlanan Zaman Çarkı dizi uyarlamasında bazı önemli rolleri canlandıracak oyuncular açıklandı.

Zaman Çarkı
- Reklam -
- Reklam -

Hayranların da heyecanla beklediği Zaman Çarkı (Wheel of Time) dizisinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Robert Jordan’ın epik fantazi destanından uyarlanan yapımda yeni oyuncular belli oldu.

Variety’nin haberine göre diziye Thom Merrilin, Loial, Padan Fain ve Logain karakterlerini canlandıracak oyuncular belli oldu. Söz konusu karakterlere sırasıyla Alexandre Willaume, Hammed Animashaun, Johann Meyers ve Alvaro Morte hayat verecek.

Zaman Çarkı hayranları, özellikle Thom Merrilin ve Loial karakterlerinin diziye büyük renk katacağı görüşünde.

- Reklam -

Dizinin Twitter sayfasından yeni isimler şu şekilde duyuruldu:

Zaman Çarkı Dizisi için Açıklanan Yeni Oyuncular

Logain Ablar karakterini Alvaro Morte canlandıracak.

“O tehlikelidir, çocuğum. Her dakika yanında olan Aes Sedai’a mahkumken bile bir kurt kadar tehlikeli.”

Loial karakterini Hammed Animashaun canlandıracak.

“Arent ve Halan’ın oğlu Loial.”

- Reklam -

Thom Merrilin karakterini Alexandre Willaume canlandıracak.

“Bu, hikâyeler hatırlayan ve yanlarından geçip gitmek gerekirken aptal çocukları kanatları altına alan bir adam hakkındaydı.”

Padan Fain karakterini Johann Meyers canlandıracak.

“Fain kötü haberleri hızlı, beter olanları daha da hızlı taşıyan kişiydi. Onun içinde bir adamdan çok, bir kuzgun yatıyor.”

Açıklanan roller ve oyuncular hayranları heyecanlandırsa da hâlâ merakla beklenen bazı roller mevcut. Bu isimlerden bazıları Elayne Trakand, erkek kardeşi Gawyn, üvey erkek kardeşi Galad, annesi Kraliçe Morgase ve danışmanı Elaida Sedai.

Zaman Çarkı Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Daha önce açıklanan rolleri hatırlayacak olursak Rand rolünde Josh Stradowski, Perrin rolünde Marcus Rutherford, Mat rolünde Barney Harris ve Nynaeve rolünde ise Zoë Robins karşımıza çıkacak.

Zaman Çarkı

Henüz ilk sezonun prodüksiyon süreci tamamlanmadan, ikinci sezonun senaryo çalışmalarının başladığı duyurulan Zaman Çarkı için resmi bir yayın tarihi verilmiş değil.

Zaman Çarkı birinci sezon için en iyimser yayın tarihi ise 2020’nin son ayları olarak gösteriliyor. Dizinin çekimleri şu sıralar Prag’da devam ediyor.

Amazon Prime’da göreceğimiz dizinin yeni rolleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Kitapları okurken gözünüzde canlandırdığınız karakterle uyuşuyor mu? Sevdiğiniz karakterler için gönlünüzden geçen oyuncuları Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


Brandon Sanderson’dan Robert Jordan’ı Anma Yazısı

* Dracula Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Kaynak: Tor

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for CowardlyHero CowardlyHero dedi ki:

    La casa de papel dizisinden tanıdığım alvaro moretinin diziye katılmış olmasına çok sevindim

    Ayrıca padan fain karakterini oynayacak oyuncuda güzel seçilmiş

  2. Avatar for Lezek Lezek dedi ki:

    Logain daha heybetli biri olabilirdi ama bence hepsi iyi seçilmiş.

  3. Avatar for Kitsune Kitsune dedi ki:

    Min Farshaw niye hala yok peki? :confused:

  4. Avatar for jakels jakels dedi ki:

    Min, Elayne ve Aviendha beraber açıklanır diye düşünüyordum hep. Bir sonraki yani 1 Ocak’taki açıklamada da umarım üçünü öğreniriz.

  5. Avatar for Jakarta Jakarta dedi ki:

    Logain gerçekten çok güzel olmuş. Keza Padan Fain de. Genel olarak şimdiye kadar açıklanan oyuncuların çoğunun başarılı seçimler olduğunu düşünüyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

Arise: A Simple Story

Arise: A Simple Story – Yıkılmadım Ayaktayım…

2019 Güz Festivallerindeki Favori 6 Film

2019 Güz Festivallerindeki Favori 6 Film