in

Kayahan Demir’den Agatha Christie’nin Başrolde Olduğu Yeni Bir Polisiye: “Pera Palas’ta On Bir Gece”

Kayahan Demir imzalı “Pera Palas’ta On Bir Gece” raflardaki yerini aldı. Yeni kitabın ana karakteri ünlü polisiye yazarı Agatha Christie oluyor.

Pera Palas'ta On Bir Gece - Kayahan Demir
- Reklam -
- Reklam -

Kayahan Demir imzalı Pera Palas’ta On Bir Gece raflardaki yerini aldı. Polisiye türündeki yeni kitabın ana karakteri olan ünlü polisiye yazarı Agatha Christie, İstanbul’da yaşadıklarını kurgusal bir anı olarak kaleme alıyor.

1988 İstanbul doğumlu Kayahan Demir, İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik ve çift anadal olarak Astronomi ve Uzay Bilimleri bölümlerinden mezun oldu. Ardından yine İstanbul Üniversitesi’nde Tarih bölümü okumaya başladı. Şimdiye dek Çağdaş Esaret Kampı, Ölüm Şifresi, Aralık (Emel Kosi ile birlikte), Gaipten Sesler, Kefensizler Mezarlığı, Pera Palas’ta Gölge Oyunu, Hafıza Koleksiyoncusu ve son olarak geçen yılın haziran ayında Evvel Zaman Koleksiyoncusu ile okurların karşısına çıktı.

Kayahan Demir yeni maceralarına hız kesmeden devam ediyor ve şimdi de, başrolünde ünlü polisiye yazarı Agatha Christie’nin dahil olduğu bir kitap ile okurların karşısına çıkıyor. Kitap, yazarın diğer kitaplarda da yer alan baş karakteri Dedektif Milas’ı ve yardımcısı Engin’i de içeriyor.

- Reklam -

Serinin beşinci kitabı olan Pera Palas’ta On Bir Gece, “geçmiş ve anılar çerçevesinde sürükleyici bir polisiye kurgusu” olarak tanımlanıyor. Tanıtım yazısına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Pera Palas’ta On Bir Gece – Kayahan Demir | Arka Kapak Tanıtım Yazısı

Pera Palas’ta On Bir Gece - Kayahan Demir

“Her gün ölen birini ölümle korkutamazsın!”

En büyük cinayet, bir insanın mutluluğunu, hayallerini öldürmektir!

Ünlü polisiye yazarı, nam-ı diğer Polisiye Kraliçesi, Agatha Christie geçmişte on bir gün ortadan kaybolur. Arabası bir göl kenarında ağaçlara çarpmış bir şekilde bulunduğunda herkes onun öldüğünden emindir. Ancak ünlü yazar İstanbul’un en ünlü oteli Pera Palas’a geri döner ve tüm gerçekler şimdi ortaya çıkacaktır.

- Reklam -

Agatha Christie, bu efsanevi on bir günlük kayboluş hikâyesini konu alan biyografik polisiye filminin çekimleri için yeniden Pera Palas’ı ziyaret ediyor. Pera Palas’ta Bayan Christie kendini gerçek bir filmin içine düşmüş halde bulur. Film icabı öldürülmesi gereken karakterler, gerçek hayatta kurban olmaya başladığında Agatha Christie tanık olduğu bu cinayetleri nasıl kanıtlayacaktır? Peki ya gördüğü rüyalar ve hafızasındaki boşluklar ona ne anlatmak ister?

Agatha Christie’nin peşindeki gizemli dedektif ve yardımcısı Pera Palas’taki karanlığı aydınlatabilecek mi?

Pera Palas’ta On Bir Gece’nin ilk sayfalarını içeren tadımlık ÖN OKUMAsı için de buraya tıklayabilirsiniz.

160 sayfadan oluşan kitap Ocak 2023 itibarıyla raflardaki ve dijital kitap satış mağazalarındaki yerini almış durumda.

Kayahan Demir’in önceki kitaplarını okumuş muydunuz? Pera Palas’ta On Bir Gece kitabının konusunu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yine de Bir Şansımız Olmalı İncelemesi: Gamze Efe

Yine de Bir Şansımız Olmalı İncelemesi: Gamze Efe’den Farkındalık Hikâyeleri

Meryl Streep, Only Murders in the Building 3. Sezon Oyuncu Kadrosunda

Oscarlı Aktris Meryl Streep, “Only Murders in the Building” Kadrosuna Katıldı