in

İlk Resmi Stranger Things Romanı “Şüpheci Zihinler” Türkçede

Netflix’in başarılı fantastik dizisi Stranger Things evreni yepyeni bir romanla genişliyor! Eleven karakterinin gizemli geçmişine konuk olacağımız eser Epsilon Yayınları etiketiyle Türkçede. Üstelik Kayıp Rıhtım’a özel tadımlık okuma da haberimizde!

Stranger Things
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in sevilen dizisi Stranger Things evreni genişlemeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda bir çizgi roman haberi yapmıştık. Şimdiyse serinin ilk resmi romanıyla tanışmaya hazırlanın: Şüpheci Zihinler!

Elbette sadık Kayıp Rıhtım okurları için bu yeni bir haber değil. Çünkü 11. Yıl Şenlikleri kapsamında Suspicious Minds’tan tadımlık bir ön okumayı sizlerle buluşturmuştuk.

Eleven’ın geçmişiyle ilgili çok önemli bilgiler edineceğimiz romanda Stranger Things’in mitolojisi genişletilmeye çalışılmış. Gwenda Bond’un kaleme aldığı eser, Türkçeye Epsilon Yayınları tarafından kazandırılıyor.

- Reklam -

Gwanda Bond Fallout, Blackwood, The Lost Legacy ve The Woken Gods gibi genç-yetişkin kategorisinde fantastik romanlarla tanınıyor. Şüpheci Zihinler yazarın Türkçedeki ilk kitabı.

İlk Resmi Stranger Things Romanı “Şüpheci Zihinler” Tanıtım Bülteni

Stranger Things

“Olay yaratan Netflix dizisi STRANGER THINGS hayranlarının sabırsızlıkla beklediği başlangıç hikâyesi.” – Kirkus Reviews

- Reklam -

Demogorgon’dan önce…
Zihin Hırsızı’ndan önce…
Dehşetin yüzü insan suretindeydi.

Gizemli bir laboratuvar. Tekinsiz bir biliminsanı.
Gizli bir geçmiş. Eleven’ın annesiyle ilgili gerçekleri bildiğinizi sanıyorsanız olay yaratan Netflix dizisi STRANGER THINGS’in bu gerilim yüklü başlangıç hikâyesiyle dünyanızın Baş Aşağı edilmesine hazır olun.

1969 yazında Amerikan gençliği Vietnam’da yaşananlarla kaynamaktadır. Indiana’nın kalbindeki sessiz bir üniversite kampüsünde öğrenci olan Terry Ives değişen dünya karşısında seyirci kalmaktan hoşnut değildir. Önüne çıkan ilk fırsatta önemli bir araştırmanın parçası olabilmek için denek olarak kaydolur. Dr. Martin Brenner’ın yönettiği, ormanın derinliklerinde, gözlerden ırak Hawkins Laboratuvarı’nda Terry’nin çözmeye kararlı olduğu bir sır gizlenmektedir.

Kaosun ortasında, Terry Ives ve deneyinin geleceği uğruna her şeyi göze alan Dr. Martin Brenner savaş meydanının insan zihni olduğu farklı bir mücadeleye gireceklerdir.

“Stranger Things evreni hakkında bilgilerini artırmak isteyen okurlara şiddetle tavsiye ederim. Bu kitap, dizinin hayranı olmayan okurların bile zihninde yer edecek kadar karanlık ve sürükleyici.” – The Unseen Library

Kübra Tekneci tarafından çevrilen romanın editör koltuğunda Tuğçe Nida Gökırmak oturuyor. Şüpheci Zihinler şimdilik ön siparişte. 5 Ağustos 2019 tarihinden itibaren de genel satışa çıkacak!

Kitaptan Tadımlık Bölüm Okumak İçin Buraya Tıklayın!


* Stranger Things 3. Sezona Ne Kadar Hakimsin?
* Stranger Things 3: Macera Büyüyerek Devam Ediyor

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lucifer 4. Sezon

Lucifer 4. Sezon: Kaldığımız Yerden Değil Daha İyisinden Başlamak!

varlik dergisi turkuvaz

Türkiye’nin En Köklü Edebiyat Dergisi Varlık Artık D&R’larda Yok