in ,

Ubisoft’un Watch Dogs Serisi Mangaya Uyarlanıyor

Watch Dogs manga formatı ile okurla buluşmaya hazırlanıyor. Ubisoft’un ünlü oyun serisi yeni bir spin-off hikâye ile evrenini genişletecek.

watch dogs manga tokyo
- Reklam -
- Reklam -

Watch Dogs manga uyarlaması yolda. Ubisoft’un popüler oyun serisi yeni bir formatta hikâye evrenini genişletmeyi sürdürüyor. Hazırlanacak yeni adaptasyon, oyunun dijital dünyasındaki bazı sırları ortaya çıkartmayı hedefliyor.

Ubisoft tarafından geliştirilen ve oyuncular tarafından oldukça beğenilen Watch Dogs serisi yeni bir formatla geliyor. Geleceğin gelişmiş teknolojisi arasında korsanlık ve hacking yapan bir grubun hikâyesini deneyimleten seri mangaya uyarlanıyor. Oyunlarla aynı evrende geçecek manga okurlara farklı bir hikâye sunacak.

Serinin ilk oyunu Amerika’nın Chicago şehrinde açılıyor ve oyuncuyu daha önce tecrübe etmediği yeni dijital bir dünyaya sokuyordu. Daha sonrasında çıkan Watch Dogs: Legion ise oyuncuları Londra’nın sokaklarına göndermiş ve burada teknolojinin tam içine bırakmıştı. Ancak serinin son hikâyesi okuyucuyu Ada’dan dışarı çıkarıp teknoloji devi Tokyo’nun kucağına atıyor. Eser daha öncesinde Ubisoft bünyesinde çalışmış olan manga çizeri Kamo Syuhei tarafından kaleme alınırken Shirato Seiichi ise yazarlık koltuğunda oturacak. Manga şirketlerin baskıcı rejimine karşı çıkan bir grup dijital korsanı konu alacak.

- Reklam -

Oyun devi Ubisoft son Watch Dogs: Legion oyunundan beklediğini alamamıştı. Dolayısıyla şirket bunun üzerine oyunu güncellemeyi durdurmuş ve yönünü farklı projelere döndürmüştü. Ancak yeni çıkacak  manga ile gözler bir kez daha yapıma çevirdi. Mangaya dair henüz detaylı bilgi verilmemesine rağmen serinin isminin Watch Dogs Tokyo olacağı duyuruldu.

Watch Dogs Tokyo 12 Nisan Tarihinde Okurla Buluşacak

Yeni manganın başındaki isim Shirato Seiichi daha öncesinde Princess Principal isimli anime serisi ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. Manga ilk defa İngilizce konuşulmayan bir bölgede geçmesiyle dikkat çekerken, yazar Seiichi’nin temayı daha ilginç yerlere çekebileceği söylenenler arasında.

watch dogs manga tokyo ubisoft

- Reklam -

Bununla birlikte eser temel olarak “bir şirket tarafından geliştirilen Bloom Japan isimli teknolojik sistemin Tokyo Metropolitan Hükumeti tarafından insanların hayatlarını değiştirmek için kullandığı” distopik bir geleceği konu alacak. Diğer taraftan oyunlarda tanıdık bir yüz olarak gördüğümüz Aidan Pearce’ın mangada yer alıp almayacağı ise bilinmiyor.

12 Nisan tarihinde Kurage Bunch sitesinden yayınlanacak manganın İngilizce ya da Türkçe tercüme ile çıkacağına dair henüz net bir bilgi yok.

Siz yeni Watch Dogs Tokyo mangası hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Game Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Demon Slayer: Swordsmith Village Arc Fragmanı

Demon Slayer’ın “Swordsmith Village” Olarak Adlandırılan 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Başka Zaman Kütüphaneleri - Zoran Zivkoviç

Zoran Zivkoviç’ten Postmodern ve Ödüllü Bir Fantazi: “Başka Zaman Kütüphaneleri”