in

Daredevil, Marvel Sinematik Evreni’ne Geliyor

Daredevil, Kasım 2020 itibarıyla Marvel Stüdyoları’na geri dönüyor. Netflix’le olan sözleşmenin bitmesiyle Matt Murdock ilk olarak Spider-Man 3 filminde gözükebilir.

daredevil marvel spider-man 3
- Reklam -
- Reklam -

Daredevil, uzun bir aralığın ardından yuvasına, yani Marvel Sinematik Evreni’ne geri dönüyor.

Çizgi romanlarda en sevilen karakterlerden biri olan Matt Murdock, geçtiğimiz yıllarda Marvel ve Netflix ortaklığında diziye dönüştürülmüş ve oldukça sevilmişti. Ancak Disney+’ın görücüye çıkmasıyla birlikte Netflix’te bulunan tüm Marvel yapımlarının devam sezonları iptal edilmişti. Yapılan anlaşma, dizilerin son sezonundan itibaren 2 yıllık bir süre daha platformda kalmasını öngörüyordu. İşte bu süre önümüzdeki Kasım ayında dolacak. Böylece Marvel Stüdyoları da Daredevil’ı MCU’ya getirebilecek.

Uzun bir süredir Charlie Cox’un canlandırdığı Daredevil karakterinin Spider-Man 3’te yer alacağına dair dedikodular dolanıyordu. Şirket tarafından bu söylentiler hiçbir zaman doğrulanmamış olsa da, karakterin serbest kalması ve çizgi romanlarda birçok kez birlikte çalışmaları bu teorileri doğrular nitelikte.

- Reklam -

Cox’un, Spider-Man 3 filminde Matt Murdock’u oynayacağı ve Peter Parker’ın avukatı olacağı düşünülüyor. Filmde Daredevil rolünde bulunup bulunmayacağıyla ilgili herhangi bir bilgi verilmese de en azından hayranlarca gizli kimliği bilinen bir isim olarak ekranlarda olacak.

daredevil marvel

Daredevil Hayranları Matt Murdock’ı Peter Parker’ın Avukatı Olarak Görmek İstiyor

MCU Cosmic’in başınaki isim olan Jeremy Conrad’ın Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla Marvel’in Kasım ayından itibaren MCU’da resmi olarak Daredevil’ı kullanabileceğini doğruladı.

Marvel bu yılın Kasım ayına kadar resmi olarak belirli karakterleri kullanamıyor. Spider Man 3’ün çekimlerinin şimdilik ne zaman başlayacağına veya Temmuz 2021 tarihinde vizyona girip girmeyeceğine dair kesin bir bilgi yok. Peki ya sonbahara ve Kasım ayına kadar çekmeye başlamazlarsa?

Halihazırda sevilen ve kitlesi olan bir karakterin MCU’ya gelmesi oldukça sevindirici olur. Pek tabii şu an için tüm bunlar bir temenniden ibaret. Matt Murdock, Peter için mükemmel bir avukat olurdu. Dizide ve çizgi romanlardaki isimler göz önüne alınınca bu iş için daha iyi bir isim bulunamaz gibi duruyor.

Charlie Cox’un yeni Örümcek Adam filmiyle Marvel Sinematik Evreni’ne giriş yapmasını sizler nasıl bulursunuz? Sizce karakterin bu şekilde yuvaya dönüşünü görmek iyi bir seçenek olur mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Quentin Tarantino, Luke Cage Filmini Neden Çekmediğini Açıkladı

Kaynak: small-screen

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Gelsin itirazımız yok. :slight_smile:

  2. Avatar for Jon.Snow Jon.Snow dedi ki:

    Bence gelmemeli. Çok ciddi bir Daredevil fanıyım dizisini bayıla bayıla izledim. Çizgi Romanlarını tükettim ama İlk iki spiderman filminin atmosferi çok soft. DD o havada olmaz. Biraz daha karanlık bir film lazım(Karanlıktan kastım renk paleti değil olaylar, kan, şiddet vs) DD daha sert bir karakter. Bence Netflixte ki havayı yakalayamaz.

  3. Avatar for erce erce dedi ki:

    Ya haberin yapılmasına bir şey diyemem ama kabak tadı verdi arkadaş ya.
    Küçük bir çocuktum. Kampın sinemasında batman oynatırlardı. Birde captan amerikanın çok çok eski çekilmiş bir filmi vardı onu… Derdim ki bir gün şu spider manlar, x menler çekilse…

    Demez olaydım.
    Sinemaya gelir, dizisi gelir, sinemaya yeniden gelir, kahraman olmadan önceki hali dizi yapılır, tekrar 3 leme olarak sinemaya… Martin Scorsese doğru diyor yani… Özlemek, merak etmek beklemek geldiğinde de hayran olmak istiyorum artık!

  4. Avatar for Expelliarmus Expelliarmus dedi ki:

    Sinema kalitesi iyice düştü artık. ‘‘Genel izleyici’’ şartı ile film yapılınca çok da şey beklememek lazım. +13 filmler yapan Fox olarak bildiğimiz 20th Century Fox bile yok artık. Sağolsun Disnep onu satın aldığı anda, Fox kısmını da kaldırdı adı 20th Century Studios olarak kaldı. Artık beklentim yok…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Space Force 2. Sezon Netflix

The Office Yaratıcılarından Space Force Dizisi Geliyor

George R.R. Martin Hayatı Eserleri

George R.R. Martin Hakkında Az Bilinen 12 Gerçek