in

George Miller Yeni Mad Max Filmi Hakkında Konuştu

Yeni macerası merakla beklenen Mad Max filminin geleceği hakkında yönetmen George Miller tarafından bir açıklama daha geldi.

mad max george miller
- Reklam -
- Reklam -

2015 yılında çıkan ve oldukça beğenilen Mad Max: Fury Road filminin üzerinden bir hayli zaman geçmesine rağmen yeni filmler hakkında fazla haber alamıyorduk. En son 2019’un temmuz ayında sizlere seriyle ilgili devam filmlerinin resmen duyurulduğunu müjdelemiştik. O zamanlar Mad Max filminin yönetmeni ile Warner Bros. arasında bir takım sıkıntılar yaşanıyordu. Bu sıkıntıların şu anda ne duruma geldiğini bilemiyoruz ancak George Miller bizlere oldukça iyi haberler verdi.

Temmuz ayında yaptığımız haberde de belirttiğimiz gibi George Miller, Idris Elba ve Tilda Swinton’ın oynadığı Three Thousand Years of Longing isimli bir film üzerinde çalışıyordu. Bu film hakkında fazla şey bilmiyoruz fakat Miller, yapım sürecinin hızlandığını ve bu film biter bitmez de Mad Max’in yeni macerasına başlayacağını söyledi.

Mad Max: Fury Road

- Reklam -

George Miller: Mad Max’le İşim Henüz Bitmedi

Deadline’a Mad Max’in hikâyesiyle işinin henüz bitmediğini söyleyen ünlü yönetmen, sözlerine şu şekilde devam etti;
“Bence bir insan birçok işi bir arada yapabilmeli ve Thousand Years of Longing bittiğinde yeni bir Mad Max filmine başlayacağız. Şu anda bir yandan da o filmin üzerine hazırlık yapıyoruz. Birçok işi bir arada yapmak gerçekten ilginç bir olay. Bunu bir sürü film yapımcısıyla konuştum; bir şeye oldukça yoğunlaşıp, tüm dikkatini ona verdikten sonra kafanı o şeyden kaldırıp farklı bir konuya yoğunlaşmak insana gerçekten yaratıcı bir tatil gibi geliyor. Bu durum sizin amacınıza ulaşmanıza ve işlerinize her seferinde farklı bir gözle bakmanıza yardımcı oluyor.”
George Miller Warner Bors’la aralarındaki sorunla ilgili bir şeyler bildiği için mi bu kadar emin konuşuyor şimdilik bilemiyoruz. Ne olursa olsun Miller’ın başka Mad Max filmleri de yapmak istediği oldukça açık.

Mad Max: Fury Road

Tom Hardy, Charlize Theron ve Nicholas Hoult gibi isimlerin başrolünde olduğu 2015 çıkışılı Mad Max: Fury Road filmi dünya çapında 375 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiş ve aynı zamanda birçok dalda Oscar’a aday olmuştu. Aday olduğu dalların birçoğunda da ödülü kucaklamayı başarmıştı.

- Reklam -

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce devam filmleri gelmeli mi?

Kayıp Rıhtım Forum’da konu hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.


* Mad Max Serisi ile Fury Road Arasındaki Simetrinin “Tanığı” Olun!

* Fury Road’un Hikâyesi Mısır Hiyeroglifleriyle Anlatılırsa

* Mad Max’in son filmi olan Fury Road’un Temellerinin 1999’da Atıldığını Biliyor muydunuz?

* Mad Max: Fury Road Film İncelemesi – Bizim Max Bir Deli Oğlan

Kaynak: io9

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Roma Savaş Sanatı Çevirmenin Çemberi

Çevirmenin Çemberi: Roma Savaş Sanatı

tenet christopher nolan

Nolan’ın Yeni Filmi Tenet İçin Kısa ve Gizemli Bir Fragman Yayınlandı