in

Johnny Depp’in “Geri Dönüşü”, Beetlejuice 2 Filmiyle Olabilir

Johnny Depp, Beetlejuice 2 filmi ile beklenen ‘geri dönüşünü’ gerçekleştirebilir. Yıldız oyuncunun, Beterböcek’in devam yapımında oynayacağı iddia edildi.

Johnny Depp, Beetlejuice 2 Filmi ile Geri Dönebilir
- Reklam -
- Reklam -

Johnny Depp, Beetlejuice 2 ile geri dönebilir. Son aylarda eski eşi Amber Heard’le aralarında yaşanan mahkeme süreci adı anılan yıldız oyuncu, Beterböcek’in devam filminde rol alabilir.

Tim Burton’ın korku-komedi türündeki filmi, aynı zamanda yönetmenin ikinci uzun metrajlı filmi olarak biliniyor. 1988’de vizyona giren Beterböcek, çıktığı andan itibaren olumlu karşılandı. Ancak beklenen devam filmi bir türlü gelmedi. İlk olarak 1990 yılında Beetlejuice Goes Hawaiian adıyla geleceği söylenen devam filmi, onlarca yıl boyunca sürüncemede kaldı ve bir türlü gerçekleşmedi.

Film aynı zamanda Burton’ın Johnny Depp ile ortaklık kurmadan önceki son filmi olarak da biliniyor. İkili 1990 yılında Edward Scissorhands filmiyle ilk defa birlikte çalışmaya başlamışlardı. İlk filmin gösterime girmesinden bu yana hayranlar devam yapımını bekliyorlardı. Sonunda geçen mart ayında gelen bir haberle, Beterböcek 2 kesinleşmiş oldu. Üstelik ilk filmde başrollerde yer alan Michael Keaton ve Winona Ryder’ın da döneceği duyuruldu. Senaryo ise Seth Grahame-Smith’e ait.

- Reklam -

Şimdi çıkan yeni söylentiler, Johnny Depp’in de Beterböcek 2 filminde yer alacağını iddia ediyor. Henüz resmi olarak bir açıklama yapılmış değil. Fakat söylentiler doğruysa, Beetlejuice 2 filmi Depp’in Tim Burton ile dokuzuncu çalışması olacak.

Beetlejuice 2 Filmi Oyuncu Kadrosu Listesinde Johnny Depp de Gözüküyor

Johnny Depp, Beetlejuice 2 Filmi ile Geri Dönebilir

Şimdilerde eski eşi Amber Heard’e açtığı davanın karar aşamasını bekleyen Depp, sonunda beyaz perdeye dönüşünü tanıdık yüzlerle yapıyor gibi görünüyor. Tim Burton’la uzun yıllar çalışmasının yanı sıra, aynı zamanda filmin başrollerinden Winona Ryder’la 80’lerin sonu ve 90’ların başında üç yıl boyunca nişanlı kalmışlardı. Ayrıca tüm bu dava süreci boyunca Ryder, eski hayat arkadaşına destek vermekten geri durmadı. Haliyle ikilinin birlikte bir filmde rol alacak olması da hayranları oldukça heyecanlandırıyor.

- Reklam -

Şu an için filmin konusu hakkında ayrıntılı bir bilgi bulunmasa da, IMDb sayfasına göre 2025 yılında sinemalarda olacağı belirtiliyor.

Johnny Depp’in Beetlejuice 2 filminde yer alacak olma ihtimalini sizler nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizce ünlü oyuncu, Beterböcek’in devam filminde nasıl bir rol oynayabilir? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Hype Beast

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Obi-Wan Kenobi Oyuncusu Moses Ingram Irkçı Yorumlar

Yıldız Savaşları Evrenine Katılan Moses Ingram’a Gelen Irkçı Tepkilerin Ardından Star Wars Ekibinden Açıklama

Johnny Depp Amber Heard davası

Johnny Depp, Amber Heard’e Karşı Açtığı İsim Karalama Davasını Kazandı