in

Mortal Kombat 3 Oyunundaki Karakterler Filmde Yer Alacak

Yeni Mortal Kombat filminin senaristi, üçüncü oyunda bulunan karakterlerin filmde de yer alacağını açıkladı.

mortal kombat film
- Reklam -
- Reklam -

Mortal Kombat filminin yeniden çekileceği duyurulduğundan bu yana, serinin hayranları heyecanlı bir şekilde beklemeye devam ediyor. Filmin çıkışına bir süre daha olsa da, arada bir yeni haberler gelmeye devam ediyor. Öncesinde oyuncu kadrosunun bir kısmı açıklanan Mortal Kombat’ın şimdi de üçüncü oyundan karakterler içereceği duyuruldu.

Aslında bu haber duyurudan ziyade filmin senaristi Greg Russo’nun Twitter üzerinde hayranlarından aldığı sorulara verdiği bir cevapla belli oldu. Hayranlardan biri, yeniden çekilen filmde Mortal Kombat 3 oyunundan gelen karakterlerin dahil edilimesiyle ilgili bir planları olup olmadığını sordu. Kendisi de bu soruya oldukça neşeli bir “Evet!” cevabını verdi. Russo’nun cevap verdiği Tweet’teki resimde sırasıyla Sektor, Cyrax, Kabal ve Nightwolf karakterleri gözüküyordu.

Söz konusu Tweet’leri hemen aşağıdan okuyabilirsiniz.

- Reklam -

2021’de Çıkacak Mortal Kombat Filminin Çekimleri Devam Ediyor

Senaristin verdiği cevaba bakarak, sıfırlanan evrenin oyunun kronolojisine göre devam etmeyeceği ve çok daha farklı bir senaryoyla geleceği anlaşılıyor. Söz konusu karakterler ilk defa üçüncü oyunda gözükmüş ve bazıları daha önce de 22 yıl önce gösterime giren ikinci filmde karşımıza çıkmıştı. Aynı zamanda Greg Russo, resimde görülen bu karakterlerin özellikle filmde olacağını belirtmedi. Ermac, Motaro, Sheeva, Rain ve Sindel gibi diğer birkaç karakterin hepsi aynı bu 4 isim gibi ilk defa Mortal Kombat 3’te sahneye çıktı. Bu yüzden Tweet’te gösterilen karakterlerin filmde yer almaması da mümkün gözüküyor.

mortal kombat 3 oyun

- Reklam -

James Wan’ın yapımcılığını üstlendiği ve Simon McQuoid’in yönetmenliğini yaptığı Mortal Kombat filminin çekimleri yaklaşık 2 ay önce başladı. Fakat hayranların gösteriyi beyaz perdede seyretmeleri için 5 Mart 2021 tarihini beklemesi gerekiyor.

Sıfırlanan evren ve yeniden çekim hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Kamera arkasında bulunan isimlere bakarak güzel bir iş çıkabilir mi dersiniz?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz!


* Yeni Mortal Kombat Filminde Yetişkinlere Yönelik Sahneler Olacak

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Umalım da güzel bir film ortaya çıksın.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Scorpion olsun da gerisi mühim değil.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nickelodeon Netflix

Nickelodeon, Netflix için Orijinal İçerikler Üretecek

DC vs MARVEL film

Olası Bir DC vs MARVEL Filmi Gelebilir!