in ,

Disney’in Tom Hanks’li “Pinokyo” Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Pinocchio fragmanı yayınlandı. Disney, Tom Hanks’in başrolünde yer aldığı yeni Pinokyo uyarlamasından ilk tanıtımı paylaştı.

Pinocchio Fragmanı: Disney'den Yeni Pinokyo Uyarlaması
- Reklam -
- Reklam -

Pinocchio fragmanı paylaşıldı. Başrolünde Tom Hanks’in yer aldığı Pinokyo filmi, eylül ayında doğrudan Disney Plus üzerinden yayınlanacak.

Disney, son yıllarda Tim Burton’ın Alice Harikalar Diyarında’sından başlayarak, animasyon klasiklerinin bir dizi live-action uyarlamalarını yapmaya ve beyaz perdeye getirmeye başladı. Ardından Cinderella, The Jungle Book (Ormanın Kitabı), Beauty and the Beast (Güzel ve Çirkin), Dumbo, Aladdin, The Lion King (Aslan Kral), Lady and the Tramp (Leydi ile Sokak Köpeği) ve Mulan ile canlı aksiyon serisine devam etti. Son olarak geçen yıl 101 Dalmaçyalı’nın kötü karakterinin başrolde olduğu ve Emma Stone’un canlandırdığı Cruella gösterime girdi.

Birkaç yıldır izleyiciyle buluşması beklenen ve en bilindik klasikler arasında yer alan Pinokyo, kendine kukladan bir çocuk yapan, hayat bulması için dilek dileyen ve ardından onu kendi oğlu gibi yetiştiren iyi kalpli ahşap oymacısı Geppetto’nun hikâyesini konu ediniyor. Mavi Peri tarafından hayat bulan Pinokyo, her yalan söylediğinde burnu uzuyor. Zamanını gerçek bir çocuk olmaya çalışmak için harcayan karakter, vu süreçte dürüstlüğün değerini öğrenmek zorunda kalıyor.

- Reklam -

İlk haberleri 2019 yılında paylaşılmaya başlayan Pinocchio filminin yönetmenliğini, aksiyon yapımlarıyla tanınan Robert Zemeckis yönetiyor. Live-action filmde Pinokyo’yu Benjamin Evan Ainsworth seslendiriyor. Başrolde ise Geppetto karakteri ile Tom Hanks yer alıyor. Mavi Peri’yi Cynthia Erivo oynarken, Jiminy Cricket’ı Joseph Gordon-Levitt seslendiriyor ve Arabacı rolünde ise Luke Evans bulunuyor. Yapımda ayrıca Keegan-Michael Key ve Lorraine Bracco da yer alıyor.

Filmin çıkmasına birkaç ay kala Disney, Pinokyo’nun ilk fragmanını yayınladı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Pinocchio Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz)

- Reklam -

Direkt olarak Disney+ üzerinden yayınlanacağı aylar öncesinden açıklanan film, Disney Plus Günü olan 8 Eylül 2022 tarihinde dijital yayın servisinin kütüphanesindeki yerini alacak.

Disney’in Pinokyo uyarlaması dışında farklı bir adaptasyon daha Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro tarafından Netflix için hazırlanıyor. Stop-motion teknolojisiyle hazırlanan filmin fragmanı bu yılın başlarında yayınlanmıştı.

Filmle ilgili yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bir Derviş Yolculuğa Çıkar Bir Daha Dönmemek Üzere İncelemesi

Bir Derviş Yolculuğa Çıkar Bir Daha Dönmemek Üzere: Anadolu Erenlerine Dair Kuş Bakışı Görüntü

mısır mumya keşifleri

Mısır’da Yüzlerce Yeni Mumya, Bronz Heykel ve Ölüler Kitabı Hakkında Bir Papirüs Keşfedildi