in

Russo Kardeşler, Fantastik Dörtlü Filmi Çekmek İstiyor

Russo Kardeşler’in Marvel Sinematik Evreni’ne dönmek için tek bir şartı var: Yeni bir Fantastik Dörtlü filmi çekmek…

fantastic four ust
- Reklam -
- Reklam -

Bildiğiniz gibi, Avengers: Endgame‘in ardından filmi yöneten Russo Kardeşler bundan böyle yeni bir Marvel filmi çekmeyeceklerini açıklamıştı. 11 yıldır Marvel Sinematik Evreni kapsamında çalışan ünlü kardeşler artık daha küçük projeler üstünde çalışmak istediklerini belirtmişti. Ancak görünen o ki kapıyı tam olarak kapatmamışlar…

Business Insider‘la bir röportaj yapan Russo Kardeşler, Marvel Sinematik Evreni’ne dönmelerini sağlayacak tek bir şey olduğunu açıkladı: Yeni bir Fantastik Dörtlü filmi.
Marvel’i seviyoruz. Kendileriyle harika bir iş ilişkimiz var ve onlarla çok yakınız. Belki gelecekte ilgimizi çekecek yeni bir fikir çıkar ama şu anda öyle bir şey yok. […] Bize ilham veren şey doğru bir hikâye. Her gün yataktan kalkmamızı sağlayan şey bu. […] Ben Grimm’i ve Fantastik Dörtlü’yü seviyoruz. Doctor Doom da en sevdiğimiz kötü adam. Eğer bir gün Fantastik Dörtlü filmi çekme şansımız olursa o zaman geri dönebiliriz.
Marvel uzun zaman önce Fantastik Dörtlü ve X-Men serilerinin film haklarını Fox’a satmıştı bildiğiniz gibi. X-Men’in ilk iki filmi süper kahramanların sinema çılgınlığını başlatan yapımlar sayılır hatta. Ama ondan sonra inişli çıkışlı filmlere imza attılar ne yazık ki. Öte yandan Fantastik Dörtlü serisi o kadar şanslı değildi. İlk filmi hatırı sayılır bir beğeni toplasa da ikinci filmi beklenen hasılatı toplayamadı. Geçtiğimiz yıllarda filmi başa saran, Michael B. Jordan’lı alakasız film ise tam bir hayal kırıklığıydı…

Ancak geçtiğimiz aylarda Disney’in Fox’u satın almasıyla birlikte bu kahramanla da evlerine dönmüş oldu. Böylece kendilerini yeni filmlerde, diğer kahramanlarla birlikte görebileceğiz. Infinity War ve Endgame‘de olmamaları çok yazık… Dolayısıyla Russo Kardeşlerin dileği gerçek olabilir. Bu ikilinin elinden bir Fantastik Dörtlü filmi izlemek de hiç fena olmazdı hani… Belki de bu sayede hak ettikleri değeri de nihayet görmüş olurlardı. Siz ne dersiniz?

- Reklam -
- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Her zaman söylediğim gibi PEGI’ yi yükseltsinler izleyelim. Öyle olmayınca aynı hikayeyi temcid pilavı gibi yedirip duruyorlar. :smiley: :smiley:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Galactus görünecekse çekilsin Dr.Doom kabak tadı verdi artık.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

tolkien ust

Nicholas Hoult: Tolkien Vakfı’nın Filmi Onaylayacağına İnanıyorum

John Wick Hex

John Wick Evreni Video Oyunuyla Genişliyor