in

Russo Kardeşler Yeni Wolverine Filmiyle İlgileniyor!

Avengers: Infinity War ve Endgame’in yönetmenleri Russo Kardeşler, yeni bir Wolverine filmini yönetmeye hazırlar.

Wolverine Russo Kardeşler
- Reklam -
- Reklam -

Son iki Avengers filminin arkasındaki ekip, şimdilik yeni süper kahraman filmlerinden uzak durduklarını ve başka işler yapmak istediklerini belirtirken bir yandan da gelecekte başka işbirliklerine de kapıyı açık bıraktılar.

Fox, film ve dizi haklarını Disney’e sattığından beri merak edilen en önemli konulardan biri de X-Men’e ne olacağıydı. Şu anlık bildiğimiz, mutantları beyaz perdede görebilmek için en erken 2022 ya da 2023’e kadar beklememiz gerektiği. Çünkü Marvel Sinematik Evreni’nin 4. Faz’ında bu seriyle ilgili herhangi bir şey olmayacak. Ama hayranların özellikle beklediği başka bir şey de solı bir Wolverine filmi.

Seyirciler metal pençeli mutantı taze bir büyük ekran uyarlaması ile görme arzularını açıkça belli ediyorlar. Hatta Jason Momoa, Keanu Reeves ve Taron Egerton gibi yıldız isimler de bu rolü oynamak için istekli olduklarını da açıkça belli ettiler. Belli ki Russo Kardeşler de benzer bir istek içerisindeler.

- Reklam -

wolverine captain america iron man

Anthony Russo: “Wolverine’i her zaman sevdik”

Russo Kardeşler, Reddit sitesinin soru-cevap etkinliği olan AMA’ya katıldı. Kendilerine yöneltilen “Hangi süper kahramanın filmini yönetmek isterdiniz?” sorusuna, “Wolverine’i her zaman sevmişizdir,” şeklinde yanıt verdiler. Geçtiğimiz günlerde bir dizi açıklama yapan Disney CEO’su Bob Iger, Deadpool, Fantastic 4 ve X-Men karakterlerinin artık resmi olarak Marvel Stüdyoları’nın bir parçası olduğu belirtmişti. Fakat bu karakterleri ve evrenleri sürekli genişleyen MCU’ya dahil etmek için henüz somut bir plan ya da gelişme olmasa da, Wolverine’in eklenmesi diğerlerinden daha sorunsuz bir şekilde olabilir.

Logan’ın 2017’deki çıkışıyla birlikte, 2000 yılında ilk X-Men filmiyle gördüğümüz Hugh Jackman’lı Wolverine macerası sona ermişti. Eleştirmenler tarafından büyük beğeni toplayan ve senaryosuyla Oscar adaylığı kazanan Logan, Hugh Jackman ve hayranları için güzel bir kapanış oldu.

wolverine karakter

- Reklam -

Yeni Wolverine Filmini Kim Yönetecek?

Gelecekte çekilmesi muhtemel bir Wolverine filmi olursa, Russo Kardeşler yönetmenlik koltuğu için her zaman bir adım önde olacaklar. Sonuçta Avengers ile kendilerini kanıtlamış, yetenekli isimlerden bahsediyoruz. Öncesinde Community dizisinin birkaç bölümüne yönetmenlik yaptıkları için tanınan kardeşler şu an en çok aranan isim haline geldiler. Marvel Stüdyoları’nın bilinen en büyük işlerindeki başarının altında imzası oldukları göz önüne alındığında, kendilerini bu filmin başında görecek olma ihtimalimiz hiç az değil.

Russo Kardeşler’in Avengers sonrası duyurulan ilk ciddi işleri de, Spider-Man karakteriyle tanıdığımız Tom Holland’ın başrolünde olduğu “Cherry” adlı otobiyografik bir drama. Belki de sonra yeniden Marvel Sinematik Evreni’ne dönüş yapabilirler. Ne dersiniz?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz!


* Keanu Reeves Marvel Hayranlarını Heyecanlandırdı: Wolverine’i Oynamak İsterdim

* Hugh Jackman Neredeyse Wolverine Olamıyormuş

* Yeni Wolverine Taron Egerton mı Oluyor?

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Ya şu kostümünü giyip bi iz sürsün ya :smiley: Vahşi Wolverine görmek istiyoruz artık.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Boys

The Boys, Amazon’un 2019’da En Çok İzlenen Dizilerinden Biri Oldu!

Masal

İstanbul’da Masal Festivali Zamanı