in

Henry Cavill’lı Superman’in DC Sinematik Evreni’ne Dönüşü Çok Önceden Planlanıyordu

Henry Cavill tarafından canlandırılan Superman’in DC Sinematik Evreni’ne “Crisis on Infinite Earth” filmiyle dönüş yapması planlanıyordu.

Henry Cavill Superman dönüşü Crisis on Infinite Earth
- Reklam -
- Reklam -

Henry Cavill’ın Superman rolüyle DC Sinematik Evreni’ne dönüşünün Warner Bros. Discovery birleşmesinden çok öncesinde planlandığı iddia ediliyor. Crisis on Infinite Earth senaryosu ile ünlü aktör bir kez daha pelerini giyecekti. Ancak yönetimin değişmesiyle tüm planlar suya düştü.

DC Sinematik Evreni büyük değişikliklerden geçiyor. James Gunn ve Peter Safran’ın stüdyonun başına getirilmesinden sonra ilk büyük sürpriz Wonder Woman 3 filminin iptal edilmesiydi. Ayrıca Black Adam 2’nin gelmeyebileceği ve Aquaman’in de ikinci film ile son bulacağı söyleniyor. İddiaya göre ikili, evrenin eski yöneticisi Walter Hamada’nın planlarını da gözden geçiriyor.

The Hollywood Reporter’ın yaptığı habere göre Walter Hamada, eski tüm açıklamalarına rağmen Henry Cavill’ın Superman’ini ekrana taşımak için DC Comics evreninin meşhur olaylarından Crisis on Infinite Earth (Sonsuz Dünyalarda Kriz) senaryosunu kullanacaktı. Ayrıca çeşitli filmlerde de bazı ipuçlarıyla Cavill’in dönüş sinyalleri verilecekti.

- Reklam -

Henry Cavill superman

Gunn ve Safran, Hamada yönteminin bu planını rafa kaldırmış gibi gözüküyor. Man of Steel’ın ikinci filminin yapımının durdurulması da söylentileri kuvvetlendiriyor. İddialara göre Peaky Blinders ve See yapımlarının yazarı Steven Knight projeyi kurtarmak için yeni bir senaryo kaleme alsa da Warner Bros. Discovery yöneticileri Man of Steel’ın ikinci filmini iptal etmekte kararlı.

Crisis on Infinite Earth Hikâyesi Henry Cavill’lı Superman’i Geri Getirecekti

1980’li yıllarda çıkan ve DC evreninin ilk büyük olaylarından birisi olan Crisis on Infinite Earth Hamada’nın DC projesi içinde oldukça önemli bir rol oynadığı düşünülüyor. Dünya’nın alternatif gerçeklikleri arasında gezinen bu hikâye tıpkı Flash’ın gelecek filminde Michael Keaton ve Ben Affleck’in Batman karakterlerini canlandırmasına olanak sağlayabilir. Böylece alternatif gerçekliklerden farklı bir Henry Cavill da DCEU bünyesinde yer alabilirdi. Dwayne Johnson da Superman’in jenerik sonrası sahnesinde görünmesine dair fikrinin Walter Hamada tarafından nasıl reddedildiğine dair açıklamalarda bulunmuştu.

- Reklam -

Henry Cavill Superman rolüne dönüşü

Bütün planlara rağmen DC’nin yönetimsel değişikliğinden sonra Crisis on Infinite Earth senaryosu hiçbir zaman beyaz perdede karşılığını bulmayabilir. Peter Safran ve James Gunn evreni 10 yıllık yeni bir doğrultuya çekerken Henry Cavill’in geleceği ise netlik kazanmadı. Çelik Adam’ın hikâyesinin nasıl devam edeceği şu an bilinmiyor.

Siz James Gunn ve Peter Safran yönetiminde Superman’in rolü hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Şifreli Suikast Mektubu 500 Yıl Sonra Çözüldü

İmparator Kralın ‘Gizli’ Suikast Mektubunun Şifresi 500 Yıl Sonra Çözüldü

Mutedil Dalgalı - Ömür İklim Demir

Ömür İklim Demir’in Yeni Öykü Kitabı “Mutedil Dalgalı” Raflarda