in

Bir Pandemi Rekoru da The Hitman’s Wife’s Bodyguard Filminden: Zirve El Değiştirdi

The Hitman’s Wife’s Bodyguard gişede iyi bir açılış yaptı. Devam filmi A Quiet Place Part II’yu ilk hafta sonunda geride bırakmayı başardı.

The Hitman's Wife's Bodyguard
- Reklam -
- Reklam -

The Hitman’s Wife’s Bodyguard pandemi dönemi açılış hafta sonu gişe rekorunu kırdı. Devam macerası, rekoru elinde bulunduran A Quiet Place Part II’yu geçerek sadece Amerike Birleşik Devletleri’nde 11,6 milyon dolarlık kazanç elde etti. 5 günlük kazancı ise 17 milyon doları bulmuş durumda.

Geçen yılın mart ayının başından itibaren devam eden ve dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi, ne yazık ki hâlen sonlanmış değil. Neyse ki dünya genelinde başlayan aşı çalışmaları ile virüs salgını eskiye nazaran daha az etkisini gösteriyor. Aşılama ile birçok ülke, uzun süredir kapalı olan sinema salonlarını da açmaya başladı. Pek tabii bu ülkelerin başında ABD gelmekte.

Sinemaların açılışıyla birlikte uzun süredir ertelenen filmler de tek tek gösterime girmeye başladı. Gerek devam eden çekimler, gerekse geçen sene gösterime girmesi gereken yapımlar ile sinema izleyicilerini birçok yapım bekliyor.

- Reklam -

Hatırlanacağı üzere mart ayında çıkan Godzilla vs Kong, aynı anda HBO Max’te de gösterime girmesine rağmen pandemi dönemi göz önüne alındığında iyi bir izlenme rakamına ulaşmıştı. Ardından gelen Sessiz Bir Yer’in devam macerası ise, Godzilla vs Kong’u da geride bırakarak zirveye oturdu. Sessiz Bir Yer 2, gösterime girdiği dönemden bu yana dünya genelinde 222 milyon dolarlık bir gişe hasılatı rakamına ulaştı.

The Hitman’s Wife’s Bodyguard Gişe Hasılatı Henüz Yeterli Seviyede Değil

The Hitman's Wife's Bodyguard gişe hasılatı

Şimdi de 2017 aksiyon ve komedi türündeki The Hitman’s Bodyguard’ın devamı niteliğindeki Lionsgate filmi de benzeri bir rekora imza attı. Film, geçen çarşamba günü vizyona girdi ve bugüne kadar 17 milyon dolarlık bir hasılat elde etti. Başrollerini Ryan Reynolds, Salma Hayek ve Samuel L. Jackson’ın paylaştığı The Hitman’s Wife’s Bodyguard, pandeminin başlangıcından bu yana yalnızca sinemalarda gösterilen ender filmlerden bir tanesi oldu.

- Reklam -

Devam macerası, açılış hafta sonu bazında zirveye yerleşmiş olsa da, kâr elde etmesi için önünde henüz uzun bir yol var gibi görünüyor. Filmin toplam maliyeti 70 milyon doları buldu ve her ne kadar bu hafta sonu zirveye yerleşmiş olsa da, Fast and Furious 9’nın gelecek hafta vizyona girecek olması ile işler değişebilir.

Peki ya sizler sinemalar açıldıktan sonra The Hitman’s Wife’s Bodyguard veya A Quiet Place Part II filmlerinden hangilerini izlemeyi düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Beatles Belgeseli get back peter jackson

Peter Jackson’dan 6 Saatlik The Beatles Belgeseli Geliyor

thomas taylor malamander söyleşi

Malamander ve Gargantis Yazarı Thomas Taylor, Türk Okurlarıyla Buluşuyor