in

The Matrix 4 Filmine Bir Sense8 Oyuncusu Daha Katıldı

The Matrix 4, bir Sense8 oyuncusunu daha bünyesine kattı. Brian J. Smith, yeni filme şimdilik bilinmeyen bir rolle dahil oldu.

the matrix 4 Brian J. Smith
- Reklam -
- Reklam -

The Matrix 4 filmi heyecanla beklenirken bir Sense8 oyuncusunu daha kadrosuna ekledi.

Görünüşe göre, Lana Wachowski eski yapımlarında birlikte çalıştığı oyuncuları Matrix dünyasına katmayı seviyor. Özellikle de konu Sense8 olunca.

Takip edenlerin hatırlayacağı üzere geçtiğimiz ayın başlarında Sense8 dizisinde Wolfgang Bogdanow rolüyle karşımıza çıkan Alman aktör Max Riemelt’ın The Matrix 4 kadrosuna dahil olduğu duyurulmuştu. Aynı zamanda dizinin ikinci sezonunda Capheus’un rolü ile tanınan Nijeryalı asıllı Amerikalı aktör Toby Onwumere ile Daniela Velázquez karakterini canlandıran Eréndira Ibarra’nın da filmde yer alacağı açıklanmıştı. Şimdi de yine aynı dizinin başrolünde yer alan ve Will Gorski karakterini canlandıran Brian J. Smith, kadroya dahil olan bir diğer isim oldu. Dizide yer alan diğer karakterler gibi Smith’in rolü de şimdilik bilinmiyor.

- Reklam -

sense8 oyuncular

Oyuncu, filme katıldığını “Kırmızı hapı seçtim,” sözleriyle Instagram adresi üzerinden duyurdu:

https://www.instagram.com/p/B8zPQPVnGL_/

Brian J. Smith daha önce Netflix’te yayınlanan ve Wachowski kardeşlerin yönettiği bilimkurgu draması Sense8’in yanı sıra son Jason Bourne spin-off televizyon dizisi Treadstone’da da rol aldı.

Sense8, iki sezon sürmesine rağmen birçok izleyici için çok önemli bir yapım olarak adlandırıldı. İkinci sezonunun yayınlanmasından kısa bir süre sonra iptal kararı alındığında, hayranlar devam etmesi için çok büyük bir kapmanya başlattı. İtirazlara duyarsız kalamayan Netflix, Wachowski’lerin final için 2 saatlik bir “son bölüm” çekmesine olanak tanıdı.

Bourne film serisine dayanan bir Amerikan aksiyon draması olan Treadstone dizisinde ise, ölümcül görevlerini sürdürmek için gizemli bir şekilde “uyanmış” olan dünyanın dört bir yanındaki ajanları konu alıyordu. Smith de bu ajanlardan biri olan Doug adlı karakteri canlandırıyordu.

- Reklam -

Orijinal Matrix üçlemesini kardeşi Lilly ile birlikte yazan ve yöneten Lana Wachowski, dördüncü macerası tek başına yönetecek isim olarak biliniyor. Senaryoyu da Aleksandar Hemon ve David Mitchell ile birlikte kaleme aldı.

The Matrix 4

Film kadrosunda şimdiye kadar açıklanan isimler arasında yukarıdakiler haricinde Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Jada Pinkett Smith ve Jonathan Groff bulunuyor.

The Matrix 4, Keanu Reeves Günü olarak da dillendirilmeye başlanan 21 Mayıs 2021 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Oyuncu kadrosu her geçen gün daha da kalabalıklaşan film hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.


* The Witcher 2. Sezon Yeni Oyuncular ve Karakterler

* John Wick Serisinin Sonu Sanılandan Yakın Olabilir

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Son seçilmişin kurtaracağı yeni seçilmiş mi acaba? :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Korkut Ata - Fuzuli Bayat

Korkut Ata ile Yakından Tanışma Zamanı

The Grudge 2020 - İnceleme

The Grudge İncelemesi: Yeniden Çevrimde Dip Nokta