in ,

Keanu Reeves, Ana de Armas’lı “Ballerina” Filmiyle John Wick Rolüne Geri Dönüyor

John Wick geri dönüyor. Başrolünde Ana de Armas’ın yer aldığı “Ballerina” filmi, Keanu Reeves’i bir kez daha ikonik role geri getiriyor.

John Wick - Ballerina Film - Keanu Reeves - Ana de Armas
- Reklam -
- Reklam -

John Wick, Ballerina filmi ile beyaz perdeye geri dönüyor. Keanu Reeves tarafından canlandırılan ünlü aksiyon karakteri bir kez daha izleyicilerle buluşacak.

Hayranlar gözlerini olası John Wick 5 filmine dikmişken Lionsgate stüdyosu yeni Ballerina yapımından paylaştığı görsellerle Wick’in dönüşünü resmi olarak duyurdu.

Baba Yaga’nın köken hikâyesini ele alan John Wick spin-off’u Ballerina, duyurulduğu günden beri Keanu Reeves’in dönüşüne açık kapı bırakmıştı. Ancak geçen günlerde gerçekleştirilen CinemaCon 2024 etkinliğine dek bu dönüş kesinlik kazanmamıştı.

- Reklam -

John Wick - Ballerina Film - Keanu Reeves

Filmografisinde Underworld serisi, Live Free or Die Hard ve Total Recall gibi yapımlar bulunan Len Wiseman’ın yönetmen koltuğuna geçtiği yapımın başrolünde ise No Time to Die, Knives Out ve Blade Runner 2049 yapımlarıyla tanınan Ana de Armas yer alıyor.

John Wick’li “Ballerina” Filmi Bugüne Dek Birçok Aksilikle Karşılaşmıştı

2019’da duyurulan Ballerina filmi izleyicilerle buluşmak için uzun zamandır gün sayıyor. Aksiyon sahnelerini denetleyen Chad Stahelski, filme vize vermeyince bu sahneler tekrar çekilmiş ve yapımın vizyon tarihi yaklaşık bir yıl ertelenmişti.

CinemaCon’da yayınlanan özel bir tanıtımda Ana de Armas’ın canlandırdığı Rooney karakteriyle birlikte Anjelica Huston ve Ian McShane gibi oyuncular görülüyor. Ayrıca 2023’te yaşamını yitiren Lance Reddick’in de yapımda yer aldığı belirtiliyor.

John Wick - Ballerina Film

- Reklam -

Ballerine filmi, ailesinin öldürülmesinin intikamını almak isteyen Rooney adlı bir dansçı suikastçı kadının hikâyesini konu alıyor. Yapım üçüncü ve dördüncü Wick filmleri arasında geçiyor.

Keanu Reeves’in ikonik karakterinin John Wick: Chapter 4’daki sonu nedeniyle yapımın üç ve dört arasına konumlandırıldığı belirtiliyor. De Armas’ın Rooney karakteri de üçüncü film Parabellum’da kısa bir süre yer alarak adından söz ettirmişti.

Ballerina’da De Armas, Huston, McShane, Reddick, Reedus ve Reeves’in yanı sıra Gabriel Byrne (Hereditary), Sharon Duncan-Brewster (Dune), David Castañeda (The Umbrella Academy) ve Catalina Sandino Moreno (Maria Full of Grace) gibi isimler rol alıyor.

Ballerina filmi 6 Haziran 2025 tarihinde vizyona girecek.

John Wick’in Ballerina filminde yer alması hakkında sizin görüşleriniz neler? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İşte Tüm Zamanların En İkonik Oyun Karakterleri

BAFTA Anketi Sonuçlandı: Tüm Zamanların En İkonik Oyun Karakterleri Belli Oldu

Berserk: The Black Swordsman Animesi

Hayran Yapımı “Berserk: The Black Swordsman” Animesi Geliyor