in ,

“John Wick” Spin-off’u “Ballerina” Filmi Yeni Aksiyon Sahneleri Nedeniyle 1 Yıl Ertelendi

John Wick spin-off’u “Ballerina”, Chad Stahelski’nin müdahalesiyle yeni aksiyon sahneleri çekimi için vizyon tarihini bir yıl sonrasına erteledi.

Ballerina Filmi Vizyon Tarihi 1 Yıl Ertelendi
- Reklam -
- Reklam -

John Wick evreninin yeni spin-off’u Ballerina, 1 yıllık bir gecikme alarak vizyon tarihini Haziran 2025’e kaydırdı. Erteleme, serinin denetçisi Chad Stahelski’nin filme yeni ve sürükleyici aksiyon sahneleri eklemek için yönetmen Len Wiseman ile işbirliği yapmasından kaynaklanıyor.

Ana de Armas’ın başrolünde yer aldığı Ballerina, intikam peşindeki balerin Rooney’nin hikâyesini anlatıyor. İlk olarak John Wick: Chapter 3 – Parabellum’da izleyicinin karşısına çıkan ve Unity Phelan tarafından canlandırılan karakter, bu ikinci spin-off’un merkezinde yer alıyor.

John Wick serisinin önceki dört filminin yönetmeni Chad Stahelski, Ballerina’nın da kusursuz bir aksiyon deneyimi sunması için bizzat kolları sıvadı. Stahelski’nin dublörlük ve koordinatörlük geçmişi, önceki Wick filmlerinin başarısını yansıtacak şekilde, filmin aksiyon sahnelerinde potansiyel bir yükselişe işaret ediyor.

- Reklam -

"John Wick" Spin-off’u "Ballerina" Filmi Yeni Aksiyon Sahneleri Nedeniyle Bir Yıl Ertelendi

Ballerina Yeni Çekimler Sonrası Haziran 2025’te Vizyonda Olacak

Ancak Ballerina’nın ertelenmesi kararı, filmin 2025 yazının rekabetçi pazarındaki konumuyla ilgili soru işaretlerine yol açıyor. Başlangıçta 2024’te gösterime girmesi planlanan filmin ertelenmesi, live-action Ejderhanı Nasıl Eğitirsin, Black Phone 2 ve live-action Moana gibi büyük filmlerin Haziran 2025’te gösterime girmeyi garantilediği kalabalık bir kadronun ortasında kalmasına neden oluyor.

Gecikme zorluklara yol açsa da, Ballerina’nın gişe rekabeti arasında parlaması için de bir fırsat sunuyor. Anjelica Huston, Gabriel Byrne, Lance Reddick, Catalina Sandino Moreno, Norman Reedus, Ian McShane ve Keanu Reeves’in yer aldığı oyuncu kadrosuyla film, izleyicinin dikkatini çekmeye ve sinematik gösterilerle dolu bir yazda öne çıkmaya hazırlanıyor.

Aynı zamanda Baba Yaga’nın köken hikâyesine ışık tutacak olan Ballerina, 6 Haziran 2025’te beyaz perdedeki yerini alacak.

- Reklam -

"John Wick" Spin-off’u "Ballerina" Filmi Yeni Aksiyon Sahneleri Nedeniyle Bir Yıl Ertelendi

John Wick 4 filmi de daha önce benzer şekilde erteleme almıştı. Film, ilk başta Covid-19 salgını nedeniyle 1 yıllık bir erteleme almış, ardından Keanu Reeves’in Matrix 4 filmiyle çakışmaması için 1 yıllık yeni bir ertelemeyle daha karşı karşıya kalmıştı.

Filmin bir yıllık erteleme alması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

NASA'dan Ayrılan Umut Yıldız, ODTÜ'de Ders Vermeye Başladı

NASA’dan Ayrılan Dr. Umut Yıldız, ODTÜ’de Uzay Teknolojileri Dersi Vermeye Başladı

NASA Dünya'nın Sonunu Getirecek Asteroide Hazırlıklı

NASA Dünya’nın Sonunu Getirebilecek Potansiyel Asteroit ile İlgili Acil Durum Planını Açıkladı