in , ,

Türkiye’nin İlk Süper Kahraman Evreninde Geçen “Altay” Dizisinden Fragman Paylaşıldı

Altay dizisinden ilk fragman yayınlandı. Türkiye’nin ilk süper kahraman evreni T-World’de macera başlıyor.

Altay Fragmanı: T-World Dizisi Başlıyor
- Reklam -
- Reklam -

Altay dizisi fragmanı paylaşıldı. Türkiye’nin ilk süper kahraman evreni T-World, TRT’nin yeni dijital platformu Tabii ile macerasına başlıyor.

Türkiye’nin ilk süper kahraman evreni olarak tanıtılan T-World, ilk dizi olan Altay’ın hazırlıklarına 2019 yılında başlamıştı ve nihayet yayına hazır bir halde izleyicilerin karşısına çıkıyor. T World Entertainment tarafından geliştirilen yapımın prodüksiyonu Temmuz 2021’de başlamıştı.

Altay dizisi, Marvel’s Agents of SHIELD, Lost, Prison Break, Flashforward ve Criminal Minds gibi popüler yapımlarla tanınan Bobby Roth’un yönetmenliğinde geliştirildi ve toplamda 4 sezon ve 26 bölümden oluşacak. Bu dizi, Türkiye’den çıkan yeni bir süper kahraman evrenine öncülük ediyor ve oyuncu kadrosu da geçen aralık ayında açıklandı.

- Reklam -

Paylaşılan bilgilere göre dizide yer alacak oyuncular şu şekilde: Aslı Sümen (Baht Oyunu), Batuhan Bayar (Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı), Beste Kökdemir (Poyraz Karayel), Cem Özer (Adem’in Trenleri), Cemil Büyükdöğerli (Dip), Çetin Sarıkartal (Çukur), Elif Doğan (Destan), Muhammet Uzuner (Bir Zamanlar Anadolu’da) ve Toprak Sergen (Bir Türk Masalı.

Altay Poster: T-World Dizisi Başlıyor

Altay dizisi, Doğu medeniyeti ve bilimin altın çağından ilham alıyor. T-World evreninde geçecek yapımda toplam 35 farklı kahraman yer alacak ve çeşitli kültür ve coğrafyalarda geçen hikâyeleri ekrana taşıyacak. Süper kahramanlar, özellikle çevre sorunları, salgınlar ve savaş gibi küresel felaketlerle mücadele edecekler. Ayrıca, süper kötülere karşı son teknoloji, bilim ve kadim bilgiyi kullanarak bir gelecek inşa etmeye çalışacaklar.

Dizi için yayınlanan ilk teaser fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Altay Fragmanı – Yeni T-World Dizisi | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

T World Evreni, global olarak popüler olan süper kahraman yapımlarına rakip olmayı amaçlayarak, Altay dizisi dışında film, oyun ve çizgi romanlar da hazırlıyor. T World Entertainment tarafından geliştirilen bu kurgusal evrenin yapımcılığını Raif İnan, Bülent Turgut ve Erdal Bozkuş üstlenirken, evren konsepti ve karakterleri Bülent Turgut ve Halid Şimşek tarafından tasarlanıyor. Süper kahraman karakterlerin 3D dijital dublörleri ise Onur Can Çaylı tarafından gerçekleştiriliyor.

Dizinin canlı aksiyon sahneleri, Dusan Hyska tarafından hazırlanıyor. Ayrıca, dizinin genel yönetmenliğini Bobby Roth üstlense de, bölümlerin diğer yönetmenleri arasında Kerem Çakıroğlu ve Hamit Coşkun da görev alıyor. Yakında çıkacağı belirtilen dizi için henüz kesin bir yayın tarihi paylaşılmadı.

T-World Süper Kahraman Evren Dizisi Altay Oyuncu Kadrosu

Sizler de Türkiye’nin ilk süper kahraman evreni dizisiyle ilgili yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Diziyle ilgili tüm içeriklerimizden haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    Garip olmuş. Yorumum olumsuz değil.

  2. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Üzülerek bu projeye inancımın olmadığını söylemek istiyorum. Sebebi süper kahramanların bize yakışmaması falan da değil bu arada. Aslında haberde de geçiyor.
    Neden Marvel ve DC’ye rakip olacak bir evren kurmak zorundayız ki? Geçmişleri en az elli yıllık iki şirkete rakip olmak nasıl olacakmış?
    Yola bu kafayla çıkmaktansa daha özgün bir amaç edinmek daha samimi ve doğal olurdu bana kalırsa.

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Bu tarz girişimleri destekliyorum ve önceden beri olmasını diliyordum. Öyle veya böyle bir yerden başlamak gerekiyordu ama yıllardır yarasa adamlara, demir adamlara, örümcek adamlara ve onların evrenlerine aşina gençlere bunları sevdirmek zor. Görünen o ki epey bir aşırı dozlu milliyetçilik de var. En azından tecrübe eksikliğinden dava düşer gibi duruyor. Keşke harika olsa da izlesek. :slight_smile:

    tarkan

  4. Avatar for murgul murgul dedi ki:

    Geçmişte yaptıkları havaalanına orgi ismini koymuşlardı şimdi de t-world, yine dünyaya rezil olacağız.

    Fragmana bakınca benden çalınan vergilerimi görüyorum.

  5. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Ben çocukken Selena diye bir dizi vardı.Valla daha iyiydi bundan ki evreni de vardı kendi içinde.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Oppenheimer Filminden Son Fragman Yayında

Christopher Nolan’ın Son Projesi “Oppenheimer”dan Yeni Fragman

Kurtuluş Günü - George Saunders

Booker Ödüllü George Saunders’ın Yeni Öykü Kitabı “Kurtuluş Günü” Okurla Buluşuyor