in , ,

“Avatar: The Last Airbender” Dizisinden Yeni Fragman Paylaşıldı

Avatar: The Last Airbender dizisi için yeni fragman yayınlandı. Netflix imzalı live-action uyarlamada geri sayım devam ediyor.

Avatar: The Last Airbender Dizisi için Yeni Fragman | İZLE
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: The Last Airbender dizisinden yeni bir fragman görücüye çıktı. Netflix’in live-action Son Hava Bükücü yapımı ufukta gözükmeye başladı.

Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko tarafından yaratılan Avatar: The Last Airbender, Nickelodeon kanalında ilk olarak 2005 yılında yayınlanmaya başladı. Toplamda üç sezon ve 61 bölüm süren macera oldukça popüler hâle geldi. Böylece M. Night Shyamalan tarafından yönetilen ve 2010 yılında beyaz perdeye gelen bir sinema filmi uyarlamasına da kavuştu. Ancak film uyarlaması çokça olumsuz eleştiriler alınca devamı iptal edildi. Daha sonrasında Aang’in ölümüyle devam macerası olan Avatar: The Legend of Korra gelmiş ve 4 sezon sürmüştü.

Live-action dizi haberi ise ilk defa 2018’de duyuruldu. Duyurulduğu günden bu yana hayranlar Netflix dizisini bekliyordu. Sonunda yapımın yayınlanmasına tam bir aylık bir süre kaldı ve dijital yayın platformu dizinin resmi fragmanını paylaştı. (İlk fragman geçen kasım ayında Geeked Week etkinliğinde yayınlanmıştı.)

- Reklam -

Avatar: The Last Airbender Dizisi Yeni Poster

Dizide Aang rolünde Gordeon Cormier, Katara rolünde Kiawentiio Tarbell, Sokka rolüne Ian Ousley, Zuko rolünde Dallas Liu yer alıyor. Başrolde yer alan dört isme ayrıca Azula rolünde Elizabeth Yu, Suki rolünde Maria Zhang, Iroh Amca rolünde Paul Sun-Hyung Lee, yeni bir karakter olan Suki’nin annesi Yukari rolünde Tamlyn Tomita, Katara ve Sokka’nın büyük büyük ninesi rolünde Casey Camp-Horinek, Avatar Kyoshi rolünü de Yvonne Chapman ve son olarak Ateş Lordu Ozai rolünde Daniel Dae Kim yer alıyor. Projenin başında ise Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko’dan boşalan koltuğa Albert Kim getirilmişti.

Elementinin efendisi ol sloganıyla paylaşılan ve 2 buçuk dakikadan oluşan yeni fragmanı hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Avatar: The Last Airbender Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Avatar’ın live-action dizisi, 22 Şubat 2024 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Yapımda, animasyon dizisinde yer almayan bazı sahnelerin bulunacağı da kısa süre önce ortaya çıkmıştı.

Avatar: The Last Airbender dizisi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından daha fazla gelişme için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Gayet güzel olmuş gibi. Ama tabii izlemeden kesin bir şey söylemek doğru olmaz sanırım.

  2. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Valla müziği duymak bile heyecan verici. Umarım gerçekten keyifli bir seyirlik olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İngiltere'de 200 Milyon Yıllık Uçan Sürüngen Fosili Bulundu

İngiltere’de 200 Milyon Yıl Önce Yaşamış Uçan Bir Sürüngene Ait Fosil Ortaya Çıkarıldı

Yapay Zekâ, Mars Görevlerinde Kritik Yer Tutabilir

Gelecekte Mars’ta Yaşayacak Astronotların Hangi Mağaraları Tercih Edeceklerine Yapay Zekâ Karar Verebilir