in , ,

CD Projekt RED Duyurdu: Live-Action “Cyberpunk 2077” Uyarlaması Yolda

Cyberpunk 2077 live-action uyarlaması için çalışmalar başladı. Adaptasyonun film mi yoksa dizi mi olacağı ise şimdilik belirsiz.

Cyberpunk 2077 Live Action Uyarlama
- Reklam -
- Reklam -

Cyberpunk 2077 live-action uyarlaması resmi olarak duyuruldu. CD Projekt RED, 2.0 güncellemesi ve Phantom Liberty ek paketi sonrası çok konuşulan oyun markasını yeni bir boyuta taşımaya hazırlanıyor.

Aralık 2020’de oyuncularla buluşan Cyberpunk 2077 yayınlandığı ilk dönemde ağır eleştiriler almış ve şirketin güvenilirliğini ciddi şekilde zedelemişti. Hisse değerinde kayıp yaşayan firma, zaman içerisinde yayınladığı güncellemelerle oyunu canlı tutmak için uzun uğraşlar vermişti.

2022’de Netflix’te yayınlanan Cyberpunk: Edgerunners animesiyle yeniden hareketlenen yapım, geçen günlerde gelen 2.0 güncellemesi ile birçok oyuncuya göre “asıl olması gereken final sürümüne” ulaşmış durumda. Phantom Liberty ek paketi de Metacritic’te 89 puanla öne çıkıyor.

- Reklam -

Cyberpunk 2077 Live-Action Uyarlaması

The Witcher serisiyle tanınan Polonyalı oyun firması CD Projekt RED, markasına güvenini yeni bir adaptasyon projesiyle yeniden gösterdi.

Cyberpunk 2077 Live-Action Uyarlaması Hakkında Bilinen Detaylar Sınırlı

CD Projekt RED bugün yaptığı bir açıklamada live-action bir Cyberpunk 2077 uyarlamasının yolda olduğunu açıkladı. Proje, True Detective ile Mr Robot gibi dizilerin ve The Revenant ile Spotlight gibi filmlerin yapımcılığını üstlenen Anonymous Content ile birlikte gerçekleştirilecek.

Şirket, duyuruda adaptasyondan “Cyberpunk 2077 dünyasında geçecek bir proje” ifadeleriyle bahsediyor. Dolayısıyla ana oyunun hikâyesinden çok Edgerunners animesinde olduğu gibi aynı evreni paylaşan farklı bir hikâyenin geliştirilmekte olduğu öngörülüyor.

Cyberpunk 2077 Live-Action

- Reklam -

Bununla birlikte uyarlamanın bir dizi mi yoksa film mi olacağı konusunda da net bir açıklamaya yer verilmiyor. Edgerunners’ta Netflix ile çalışan CDPR, yeni bir dizi için bir kez daha dijital akış servisinin kapısını çalabilir. Ya da HBO’nun The Last of Us uyarlamasındaki başarısından sonra rotayı ünlü Amerikan kablolu TV kanalına doğru kırabilir. Elbette bir sinema adaptasyonu da olasılıklar dahilinde.

Yapılan açıklamada uyarlamanın “Cyberpunk 2077 yaratıcı ekibiyle yakın işbirliği içinde geliştirileceği” dışında başka bir detay bulunmuyor.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Çıkış Tarihi - Fiyatı

Adaptasyonun hangi formatta olacağı, nasıl bir hikâyeyi takip edeceği, projede hangi isimlere yer vereceği ve ne zaman yayınlanacağı gibi detaylar şu an için bilinmiyor.

Cyberpunk 2077 live-action uyarlaması fikrine siz nasıl yaklaşıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Forbes

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Hikayeni ayarla ondan sonra gel. :slight_smile:

  2. Avatar for Re_lar_Kvothe Re_lar_Kvothe dedi ki:

    Keriz silkelemeye iyi alıştılar.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Daha yamalar olmadan oyunu doğru düzgün yapamadılar, live actionu nasıl yapacaklar ??

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2023 Nobel Edebiyat Ödülü Kazananı Jon Fosse

2023 Nobel Edebiyat Ödülü’nü Jon Fosse Kazandı

Uzak Dünyalar - Doğu Yücel | Yazarının Kaleminden

Uzak Dünyalar – Doğu Yücel | Yazarının Kaleminden: “Her Kitap Ayrı Bir Macera”