in ,

Yeni Daredevil Dizisi “Born Again”de Başyazar ve Yönetmenler Belli Oldu

Daredevil: Born Again dizisi yeni başyazarını buldu. Disney+’a gelmeye hazırlanan Marvel dizisi silbaştan hazırlanıyor.

Daredevil: Born Again Başyazarı Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Daredevil: Born Again için yeni bir başyazar ve yönetmen ekibi bulundu. Disney+ ve Marvel Studios, yapımın çekilen ilk bölümlerinden memnun kalmamış ve projeyi yeniden yapılandırma kararı almıştı. Bu değişiklikler sonucunda dizide köklü bir değişikliğe gidildi.

Yeni gelişmelere göre Daredevil: Born Again’ın başyazarlığını üstlenecek isim, The Punisher dizisinde de çalışmış olan Dario Scardapane olacak. Aynı zamanda Loki ve Moon Knight gibi MCU projelerinde çalışan Justin Benson ve Aaron Moorhead ise dizinin çekilmemiş olan bölümlerini yönetecekler.

Daredevil: Born Again’ın ilk başladığı aşamada yaşanan sorunlardan biri Marvel Studios yöneticilerinin dizinin fazla hukuki bir yapım gibi hissettirdiğini düşünmeleriydi. Ancak orijinal dizinin sadece bir hukuk draması olmadığını, aynı zamanda bir süper kahraman macerası olduğunu unutmamak gerekiyor. Yeni başyazar Dario Scardapane’nin projeye katılması, orijinal Marvel TV döneminin başarılı yapımlarına uygun bir yaklaşım getirildiğini gösteriyor.

- Reklam -

Daredevil: Born Again Başyazarı Belli Oldu

Ayrıca The Punisher’ın Jon Bernthal karakterini yeniden canlandıracağı göz önüne alındığında Scardapane’nin bu projede olması büyük bir avantaj olarak görülüyor. Aynı şekilde Benson ve Moorhead, Marvel Sinematik Evreni’ne aşina isimler ve Scardapane ile birlikte Marvel-Netflix dizilerinin güçlü yanlarını getirmeye çalışacaklar.

Daredevil: Born Again Dizisinin Yeni Başyazarı ve Yönetmenleri ile Çekimler Yeniden Başlayabilir

Yeni başyazar ve yönetmen ekibinin hızlıca belirlenmesi Marvel Studios’un diziyi çekim takvimine döndürmek istediğini gösteriyor. Şimdi sadece SAG-AFTRA grevinin sona ermesini beklemek kaldı. Böylece Daredevil: Born Again oyuncuları prodüksiyon aşamasına geri dönebilir.

Dizinin başrol oyuncusu Charlie Cox, Matt Murdock rolünü yineleyecek. Aktör bu karakteri daha önce Netflix dizisinde üç sezon boyunca canlandırmıştı. Ayrıca Spider-Man: No Way Home filminde ve aynı zamanda She-Hulk’ta da rol almıştı. Oyununun Murdock karakterini Hawkeye spin-off’u Echo’da da canlandıracağı biliniyor.

- Reklam -

Yeni Daredevil Dizisi "Born Again"de Başyazar Belli Oldu

Daredevil: Born Again dizisinde başkötü Kingpin’i canlandıran Vincent D’Onofrio da geri dönen isimler arasında bulunuyor. Bu karakter daha önce Netflix dizisinde de yer almıştı. Ayrıca The Punisher’ı canlandıran Jon Bernthal’in de yeni dizide yer alacağı biliniyor.

Daha önceden Daredevil: Born Again dizisi için bir yayın tarihi verilmiş olsa da, tüm bu olayların ardından ertelendi ve henüz herhangi bir yeni yayın tarihi belirlenmedi.

Daredevil: Born Again dizisi için yapılan bu kamera arkası değişikliği konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce ortaya daha iyi bir iş çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Disney Animasyon Filmleri Teorileri

Küçük Deniz Kızı ve Herkül Uzaktan Akrabaydı: İşte Disney Animasyonlarında Sonradan Onaylanan 7 Hayran Teorisi

Kentukiler - Samanta Schweblin

Arjantinli Yazar Samanta Schweblin’in Teknoloji – İnsan İlişkisini Ele Alan “Kentukiler” Romanı Türkçede