in ,

“Deadpool 3” Filmine İlk Bakış: Ryan Reynolds ve Hugh Jackman Bir Arada

Deadpool 3 filminden ilk görsel paylaşıldı. Hugh Jackman’ın giydiği çizgi romanlardaki ikonik sarı Wolverine kostümü dikkat çekti.

Deadpool 3 İlk Bakış- Ryan Reynolds ve Hugh Jackman
- Reklam -
- Reklam -

Deadpool 3 filmi ile Hugh Jackman, Wolverine rolüne bir kez daha geri dönüyor. Çekimleri devam eden yapımdan paylaşılan ilk fotoğraf ise çizgi roman okurlarını heyecanlandıracak türden.

Deadpool 3 için prodüksiyon süreci İngiltere’de devam ederken serinin üçüncü filmi beklentileri yükseltmeye devam ediyor. Daha parlak kırmızı bir kostüme geçiş yapan başrol Ryan Reynolds’tan sonra, Hugh Jackman’ın da kostümü resmi olarak görücüye çıkmış durumda.

Ryan Reynolds tarafından duyurulan Hugh Jackman’ın Wolverine rolüne dönüşü ile birlikte yeni Marvel yapımı için çalışmalar sürüyor. Setten yayınlanan yeni fotoğrafta Wolverine’in Deadpool’un yanında, uzun yıllar boyunca çizgi romanlarda görünen ikonik sarı ve mavi kostümü ile yürüdüğü görülüyor. Fotoğrafta başka herhangi bir ayrıntı yer almasa da bu görüntü hayranların filmden beklentilerini yükseltmeye yetti. Jackman, Wolverine karakterini canlandırdığı 20 yılı aşkın bir süre boyunca, yer aldığı hiçbir filmde bu kostümü giymemişti.

- Reklam -

Diğer taraftan Deadpool 3 filmi Marvel evreninde daha önce görülmemiş bazı konuları da işlemeye hazırlanıyor. Fox’un Disney tarafından satın alınmasından sonra Marvel Sinematik Evreni’nde yer alan mutantlara ne olacağı merak konusuydu. Hatta Deadpool 3’ten bu gelişmeye bir göndermede bulunan, savaş sonrası yıkıntılarda parçalanmış bir 20th Century Fox logosu yer alan bir kamera arkası fotoğrafı da geldi.

Deadpool 3 İlk Bakış - Ryan Reynolds - Hugh Jackman

Deadpool 3 ile X-Men Ekibi Marvel Sinematik Evreni’ne Geri Dönüyor

X-Men ekibinin bir üyesi olan Wolverine’in ve orijinal X-Men filmlerinin kadrosunda yer alan bazı oyuncuların da Deadpool 3 ile birlikte Marvel Sinematik Evreni’ne adım atıyor olması hayranları sevindiriyor.

Bununla birlikte yapımın oyuncu kadrosu ise dikkat çekiyor. Filmde Jackman ve Reynolds’a ek olarak Morena Baccarin ve Brianna Hildebrand gibi geri dönen oyuncular ile Emma Corrin ve Matthew Macfadyen gibi yeni oyuncular bulunuyor.

Ayrıca Jennifer Garner’ın da 2003 yapımı Daredevil ve 2005 yılı çıkışlı solo filmi Elektra’dan sonra, yaklaşık 20 yılın ardından rolüne geri döneceği geçen günlerde kesinleşmiş durumda.

- Reklam -

Deadpool 3 Set - İlk Bakış Ryan Reynolds ve Hugh Jackman

Prodüksiyon aşaması devam eden Deadpool 3 filminin yönetmen koltuğunda Shawn Levy oturuyor. Levy ve Reynolds daha öncesinde Free Guy ve Netflix yapımı The Adam Project filmlerinde birlikte çalışmıştı. Henüz filmin senaryosu netleşmese de Deadpool 3 filminin çoklu evrenler temasını işleyeceği tahmin ediliyor.

Deadpool 3 filmi 8 Kasım 2024’te beyaz perdedeki yerini alacak.

Sizler Hugh Jackman’ın bir kez daha Wolverine kostümünü giymesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sonunda be sonunda efsane Wolverine’i izleyeceğiz. Filmde Elektra da var sanırım. Gambit de olursa tadından yenmez. Ryan Reynolds bu işlerde çok başarılı. Şu anda beklediğim tek süper kahraman filmi bu zaten. Geri kalan filmlerden umudum yok.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ispanya Anaerkil Topluluk Fildisi Leydisi

3.200 Yıl Önce İspanya’da Anaerkil Bir Toplum Yaşamış Olabilir: Erkek Olduğu ‘Varsayılan’ Yönetici Kadın Çıktı

George Orwell Oğlu 1984 Açıklama

George Orwell’in Oğlundan “1984” Göndermeli Açıklama: “Dünya Orwellvari Bir Hâl Almaya Başlıyor”