in ,

Neil Gaiman ve Terry Pratchett’ın Aynı Adlı Romanından Uyarlanan “Good Omens”ın 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Good Omens 2. sezon yayın tarihi açıklandı. David Tennant ve Michael Sheen’li Kıyamet Gösterisi yeni sezonuyla yıllar sonra geri dönüyor.

Good Omens 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Good Omens 2. sezon yayın tarihi belli oldu. Neil Gaiman ve Terry Pratchett’ın Kıyamet Gösterisi adlı romanından uyarlanan ve başrollerinde David Tennant ve Michael Sheen’in yer aldığı Prime Video dizisi nihayet yeni bölümleri ile geri dönüyor.

Good Omens’da melek Aziraphale (Michael Sheen) ve iblis Crowley (David Tennant), dünyanın yaratılışından bu yana beklenmedik ortaklar olarak hayatlarını birlikte geçirdikten sonra kıyametten kaçınmak için bir araya geliyor. Yapım, fantastik unsurlarla dolu ilk sezonundaki Aziraphale ve Crowley arasındaki benzersiz ilişki nedeniyle de hayranların en sevdiği dizilerden biri haline geldi. Özellikle de insanların kendilerine ne söylendiğine bakmaksızın kendi kaderlerini seçebileceklerine dair dokunaklı mesajlar vermesiyle ön plana çıktı.

Good Omens 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

- Reklam -

Dizi her ne kadar iyi karşılanmış olsa da, 2019’da yayımlanan ilk sezonun üzerinden epey zaman geçti. Neyse ki yeni bir parodi ile bu bekleyişin ne zaman son bulacağı ortaya çıktı. Hilly & Hannah Hindi kardeşler tarafından yaratılan The Hillywood Show, dizideki hikâyeleri yeni ve komik bir bakış açısıyla yeniden anlatmak için müzik ve dans numaralarını kullanan gişe rekorları kıran film ve dizilerin parodilerini yaratıyor. Ve şimdi de bu ekip Good Omens temalı bir bölümle çıktı. Üstelik bölümün sonunda, dizinin yeni sezonunun tam tarihi de açıklandı.

Hemen aşağıdan yayınlanan parodiyi izleyebilirsiniz:

Good Omens 2. Sezon Yayın Tarihi Duyurusu Parodi Videosu | İZLE

YouTube video

(Videoya YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Good Omens 2. sezonu Jon Hamm, Derek Jacobi, Niamh Walsh, Mark Gatiss, Steve Pemberton, Doon Mackichan, Gloria Obianyo ve Reece Shearsmith’i geri getiriyor. Yeni oyuncular arasında Miranda Richardson, Crowley’nin cehennemdeki görevini terk etmesinin ardından onun yerine geçen iblis Shacks rolünde yer alıyor. Diğer yeni oyuncular arasında Quelin Sepulveda, Maggie Service, Nina Sosanya, Liz Carr, Siân Phillips, Tim Downie, Pete Firman, Andi Osho, Alex Norton ve Anna Maxwell Martin’in Beelzebub rolünü devralan Shelley Conn yer alıyor. Son olarak, 2. Sezonda David Tennant’ın oğlu Ty Tennant ve kayınpederi Peter Davison da rol alıyor.

- Reklam -

Good Omens 2. sezon, 28 Temmuz 2023 tarihinde Prime Video’daki yerini alacak.

Good Omens 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Good Omens 2. sezondan beklentileriniz neler? Diziyle ilgili teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SpaceMarine SpaceMarine dedi ki:

    Bu diziye başladığımda üniversitedeydim. O günler geldi aklıma. Çok seviyorum. Yeni sezonun gelecek olmasına çok sevindim.

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Bu gibi kaliteli dizilerde ve film serilerinde ‘uzun süre ara verme olayı’ nı kafamda bir türlü anlamlandıramıyorum; eğer ki senarist - yönetmen - oyuncu - set ekibi uyumu sağlanmışsa ve de ortaya başarılı bir iş çıkarılmışsa, aynı ekip korunarak devam edilmesinin ne sakıncası var ? Bir daha denk gelmeyebilir, her birinin ayrı işleri olup geri dönemeyebilirler … Neyse, kendi adıma söyleyebilirim ki bu habere sevindim; çünkü zevkime göre ilk sezonunu beğenmiştim :slight_smile: Umarım ‘diğer malum dizilerde’ yaşattıkları hayal kırıklığını, bu dizide de biz izleyicilere bir kez daha yaşatmazlar :confused:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

George R.R. Martin Senarist Grevi

George R.R. Martin’den Senarist Grevine Kayıtsız Şartsız Destek: Dizi, Kış Rüzgârları ve Spin-off Hakkında Konuştu

Weapons Filmi Pedro Pascal Basrol

“The Last of Us”ın Yıldızı Pedro Pascal, Zach Cregger İmzalı Korku Filminde Başrol Olacak