in ,

Justice League, Godzilla ve King Kong Aynı Çizgi Roman Evreninde Buluşuyor

Justice League, Godzilla ve King Kong’u bir araya getirecek yeni çizgi roman serisi DC Comics etiketi ile okurların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Justice League, Godzilla ve King Kong Çizgi Romanı
- Reklam -
- Reklam -

Justice League ekibi kendilerini şimdiye dek görülmemiş bir savaşın ortasında bulacak. 7 sayılık mini seri, Adalet Birliği’ni King Kong ve Godzilla arasındaki epik mücadeleye dahil ediyor.

Kaiju sinemasının en popüler isimleri arasında yer alan Godzilla ve King Kong televizyon ekranında ve sinema perdesinde birçok defa karşı karşıya geldiler. MonsterVerse’ü genişletecek yeni yapım Godzilla x Kong: The New Empire filminde kozlarını yeniden paylaşacak ikili daha öncesinde de 2021 yılı çıkışlı Godzilla vs. Kong yapımında perdede görünmüştü.

MonsterVerse’ü DC çizgi romanlarına taşıyacak Justice League vs. Godzilla vs. Kong eseri şimdiye kadar görülmemiş epik karşılaşmayı tanıdık yüzlerle okurları ile buluşturmayı hedefliyor.

- Reklam -

7 sayıdan oluşacak mini seri, Justice League ekibinin Legion of Doom’u yakalama görevinin ters gitmesi sonucunda yaşanan olayları konu alıyor. Gerçeklikleri ayıran duvarların zayıflamasıyla MonsterVerse zaman dilimi DC Comics evrenine sızmaya başlar.

“Justice League vs. Godzilla vs. Kong” Çizgi Romanı San Diego Comic Con’da Duyuruldu

DC’nin en ikonik kahramanlarını MonsterVerse’ün sevilen kaiju canavarları ile aynı sayfalara taşıyacak eser The Flash serisinin yazarlarından Brian Buccellato’nun imzasını taşıyacak. Serinin çizer koltuğunda ise Batman/Fortnite: Zero Point’in de çizerliğini yapmış Christian Duce ile Luis Guerrero bulunuyor.

Justice League, Godzilla ve King Kong Çizgi Roman

DC Comics’ten Jim Lee süper kahramanlar ve süper yaratıklar arasındaki boyut farkına dikkat çekerek bunu çizgi roman sayfalarına aktarmanın zorluğunu işaret ediyor:

“Böylesi bir hikâyede boyut farkını göstermek çok zor. Bir sanatçının açısından baktığınızda yüzlerdeki o dramayı verirken aksiyonu da göstermek zorundasınız. Ama Christian bunu çok iyi başardı ve muhteşem bir iş çıkardı.”

- Reklam -

DC evreninin ana devamlılığı içerisinde Justice League ekibi Dark Crisis’ın ardından dağılmış ve ekip değişmişti. Ancak Justice League vs. Godzilla vs. Kong çizgi romanı evrenin ana zaman akımının dışında yer alacak.

Justice League vs. Godzilla vs. Kong

Mini seri, Godzilla filmlerini izleyiciler ile buluşturan Legendary Pictures’ın çizgi roman kolu Legendary Comics ve DC Comics ortaklığıyla 17 Ekim 2023 tarihinde raflardaki yerini alacak.

Siz Justice League vs. Godzilla vs. Kong çizgi romanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Entertainment Weekly

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Ne alaka, ne alaka, ne alaka…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ahsoka Dizisi Coklu Evren Star Wars

“Ahsoka” Dizisi Çoklu Evren Konseptini Star Wars’a Taşımaya Hazırlanıyor

Gen V Fragman - The Boys

“The Boys” Evreninde Geçen “Gen V” Dizisinden Yeni Fragman