in ,

Pedro Pascal: “Game of Thrones’taki Rolüm Hayatımı Değiştirdi”

Pedro Pascal, kariyerinin değiştiği an olarak “Game of Thrones” dizisindeki rolünü işaret etti.

Pedro Pascal - Game of Thrones Rolü
- Reklam -
- Reklam -

Pedro Pascal, hayatını değiştiren rolünü açıkladı. Son dönemlerin popüler oyuncusu, Game of Thrones dizisindeki Oberyn Martell performansının kendisi için özel bir yeri olduğunu söylüyor.

George R.R. Martin’in fantastik roman serisi Buz ve Ateşin Şarkısı’ndan uyarlanan Game of Thrones dizisi birçok oyuncunun kariyerinde dönüm noktasında yer alıyor. 2011-2019 yılları arasında HBO kanalında yayınlanan dizi, TV tarihinde unutulmaz bir yer edindi.

Son olarak The Last of Us dizisindeki performansıyla gündeme gelen ve birbiri ardına birçok popüler yapımda rol alacağı haberleri duyurulan Pascal da, Taht Oyunları’nın hayat değiştiren etkisini paylaşmaktan çekinmiyor.

- Reklam -

Pedro Pascal “Game of Thrones”un Yapımcılarını Takdirle Anıyor

Vanity Fair’a konuşan Pedro Pascal, kariyerinde şu ana kadar kendisi için en anlamlı rolün hangisi olduğu sorusuna şu yanıtı verdi:

“Hayatımı değiştiren rol Game of Thrones’ta oynadığım roldü. Game of Thrones’un yaratıcılarını, özgeçmişinde tiyatro oyunları ve televizyon dizilerinden başka bir şey olmayan birine şans verdikleri için her zaman takdir edeceğim. David Benioff, Dan Weiss ve Carolyn Strauss tarafından bana sunulan bu fırsat karşısında hâlâ şaşkınlık duyuyorum. Taht Oyunları olmasaydı Narcos, The Mandalorian ya da The Last of Us da olmazdı.”

Pedro Pascal - Game of Thrones - Oberyn Martell

2014 yılında Oberyn Martell rolüyle toplam 7 bölümde Game of Thrones dizisinde yer bulan Pascal, özellikle ikonik “veda” sahnesiyle hafızalarda yer edinmişti.

Pascal, Taht Oyunları sonrası Netflix yapımı Narcos dizisindeki Javier Pena rolüyle yükselişini sürdürdü. Yıldız oyuncu sonrasında The Mentalist, Kingsman: The Golden Circle, Wonder Woman 1984, The Mandalorian ve The Last of Us gibi ses getiren yapımlarda rol aldı.

- Reklam -

Toplam 3 Emmy adaylığı bulunan oyuncu yakın gelecekte The Fantastic Four ve Gladiator 2 filmlerinde de izleyicilerin karşısına çıkacak.

Pedro Pascal - Game of Thrones Rol

48 yaşındaki Şilili aktör, özellikle yeni Fantastik Dörtlü filmindeki Mr Fantastic (Reed Richards) rolüyle şimdiden Marvel hayranlarını meraklı bir bekleyişe sürüklemiş durumda.

Pedro Pascal’ın açıklamaları ve kariyer yolculuğu hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Cinema Blend

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Kızıl Yılan sevilmez mi zaten kardaş ya?

  2. Avatar for burjuva33 burjuva33 dedi ki:

    Aklıma geldikçe üzülüyorum şu diziye. Sen yine kitaplara göre az harcandın.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cola Wars Filmi Geliyor

Pepsi’nin Coca-Cola’nın 100 Yıllık Sektör Hakimiyetine Meydan Okuma Girişimini Konu Alan “Cola Wars” Filmi Geliyor

Ağustosta Görüşürüz - Gabriel García Márquez

Gabriel García Márquez’in ‘Kayıp’ Romanı “Ağustosta Görüşürüz” Dünyayla Aynı Anda Türkçede