in ,

“Stranger Things” 5. Sezon Çekimleri Başladı: Netflix’in Popüler Korku Dizisi Finale Hazırlanıyor

Stranger Things 5. sezon prodüksiyon aşamasına geçti. Netflix, beklenen maceranın final sezonu için çekimlere başladı.

Stranger Things 5. Sezon Prodüksiyon
- Reklam -
- Reklam -

Stranger Things 5. sezon prodüksiyonu başladı. Netflix, çekim aşamasına geçtiklerini bütün ekibi bir araya getiren bir fotoğraf eşliğinde duyurdu.

Geçen yaz Hollywood’u sarsan senarist ve oyuncu grevleri nedeniyle takvimi ileri alınan Stranger Things dizisi sete dönüyor.

İlk sezonu 2016’da yayınlanan ve Netflix’in her daim en popüler orijinal yapımları arasında bulunan Stranger Things, final bölümleri ile macerasını sonlandırmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Matt Duffer ve Ross Duffer ikilisi tarafından yaratılan yapım IMDb’de 8,7/10 puan ortalamasına, Rotten Tomatoes’taysa %92 eleştirmen skoruna sahip.

Stranger Things 5. Sezon Prodüksiyon Netflix

Dizinin 4. sezonu 2022’de izleyicilerle buluşmuş ve hayranlar o tarihten beri final sezonu için bekleyişe geçmişti. Bu süreçte yeni tiyatro oyunu ve animasyon dizisi gibi farklı mecralarda marka külliyatını genişletme kararı alsa da birçok hayranın gözü final sezonundaydı.

Stranger Things 5. Sezon Çekimleri Duyuruldu

Netflix’in çekimlere 2024’ün ilk aylarında başlayacağı bir süredir biliniyordu. Platform, sosyal medya hesabı üzerinden bütün ekibi bir araya getiren bir fotoğraf karesi eşliğinde yaptığı duyuruda prodüksiyonun bugün itibarıyla başladığını doğruladı.

Stranger Things 5. Sezon

Grevler sona erdikten sonra setlerin tekrar harekete geçmesiyle beraber hayranlar yakında Vecna’yı sonsuza dek alt etmek için ikonik çetenin yeniden bir araya geldiğini görme fırsatı yakalayacaklar.

İki kısım hâlinde yayınlanan 4. sezon hayranlarda Hawkin’in geleceğine dair bir korku ve şüphe duygusu bırakmıştı. Ekip şimdi bu duyguları doruğa taşımaya hazırlanıyor.

İzleyiciler Hawkins’i son gördüklerinde Hopper ve Joyce son anlarda çocuklarla yeniden buluşurken Upside Down’ın etkisiyle kentte bir de deprem meydana gelmişti.

- Reklam -

Öte yandan yapımcı Shawn Levy daha önce final sezonunun dizinin hayranlar için duygusal bir yolculuk olacağını söylemişti.

Duffer Kardeşler ise daha önce yaptıkları bir açıklamada 5. sezonunun ilk bölümünün adını The Crawl (Tarama) olduğunu açıklamıştı.

Stranger Things Final Sezonu

Dizinin final sezonunda Eleven rolüyle Mille Bobby Brown, Mike rolüyle Finn Wolfhard, Lucas rolüyle Caleb McLaughlin, Nancy rolüyle Natalia Dyer, Jonathan rolüyle Charlie Heaton, Joyce rolüyle Winona Ryder, Jim rolüyle David Harbour, Max rolüyle Sadie Sink ve Robin rolüyle Maya Hawke geri dönecek.

Ayrıca The Terminator ile tanınan Linda Hamilton da final sezonunda oyuncu kadrosuna katılan isimler arasında.

Stranger Things 5. sezon yayın tarihi hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Stranger Things 5. sezon hakkında paylaşmak istediğiniz teoriler var mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da yayınlayabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çekya Ejderha Tasvirli Kemer Tokası

Çekya’da Ortaçağdan Kalma ‘Kurbağa Yiyen Ejderha’ Tasvirli Kemer Tokası Bulundu

Daha Fazla Zaman - Iain Reid | Haftanın Kitabı #303

Daha Fazla Zaman – Iain Reid | Haftanın Kitabı #303