in ,

“Supernatural” Dizisi Geri Dönüyor

“Supernatural” dizisi için geri dönüş planları sürüyor. Jared Padalecki, olası devam macerası ihtimalini değerlendirdi.

Supernatural Dizisi Geri Dönüş
- Reklam -
- Reklam -

Supernatural dizisi yeni sezonları ile bir kez daha izleyicilerle buluşabilir. Yapımın başrollerinden Jared Padalecki, geri dönüşün yalnızca “zamanlamaya” bağlı olduğunu belirtti.

Televizyon tarihinin en uzun soluklu fantazi-korku dizilerinden Supernatural; ekran macerasına 2005’te başlamıştı. 2020 yılına dek toplamda 327 bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkan yapım; 15 sezonda 3 Emmy adaylığı alarak ekranlara veda etmişti.

2022’de Sam Winchester ve Dean Winchester kardeşlerin anne babalarının hikâyesini ele alan The Winchesters dizisi izleyicilerle buluşmuştu. Yapım ilk sezonun ardından iptal edilerek macerasını kısa tutmak durumunda kalmıştı.

- Reklam -

Supernatural Dizi

Güçlü bir potansiyel izleyici kitlesine sahip olduğu bilinen dizi için geri dönüş kapısı ise uzun zamandır aralıktı. Jared Padalecki ve Jensen Ackles ikilisi geçen aralık ayında hayranlara, “Beklemede kalın,” mesajı verirken yapımın 16. sezon ile geri dönebileceğini işaret etmişlerdi.

Jared Padalecki’den “Supernatural” Dizisinin Geri Dönüşüne Net Cevap

Walker dizisinin yeni sezonu hakkında Collider’a konuşan Jared Padalecki, olası Supernatural devam sezonu hakkındaki bir soruya da yanıt verdi.

“Buna verilecek tek cevabım evet. Zamanlama ve müsait olma durumları önemli.”

Padalecki, her şeyin zaman, enerji ve ruhla ilgili olduğunu açıklayarak sözlerine şöyle devam etti:

“Jensen ve ben 15 yıldır birlikte yürüttüğümüz dizimiz hakkında o kadar çok güçlü hislere sahibiz. Bunu sadece yapmış olmak için yapmak istemiyoruz. Şöyle demek istemiyoruz: ‘Hey, haziran ayında iki hafta iznim var. Sırf daha fazla içeriğimiz olsun diye günde 10 sayfa çekelim.’ Supernatural geri dönerse bu bir aşk emeği olacak. Kanona, hayran kitlesine, hikâyeye ve karakterlere mümkün olduğunca sadık olmasını sağlamak için çok çalışacağız. Yani, kısa cevabım bu düşünce aşamasında olan bir durum değil, cevabım evet. Sadece ne zaman müsait olacağımı bilmiyorum. Jensen’ın ne zaman müsait olacağını bilmiyorum. Ama yine de cevabım evet.”

- Reklam -

Supernatural Dizisi

Padalecki ayrıca dizinin geri dönüşü için net bir format belirlemediklerini ancak hikâyeyi anlatmak için uygun şartlar sağlanırsa her ihtimale açık olduklarını da belirtiyor.

“Eğer bunu film yapmak isterlerse, bu harika olur. Mini diziye dönüştürürlerse de aynı şekilde. Bunu Amazon’da bulunan bir 3 boyutlu kitap yapmak isterlerse o da iyi. Şu anda Supernatural’a karşı kendimi öyle korumacı hissediyorum ki… Eğer hikâye iyiyse dünyaya nasıl yayılacağı hiç umurumda değil.”

İlginizi çekebilir: Supernatural 15. Sezon İncelemesi

Siz Supernatural dizisinin geri dönüş ihtimalini nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından daha fazla haber için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nefes Rivayetleri Antolojisi Okurla Buluşuyor

Geçmişten Geleceğe Uzanan Bir Ölümsüzlük Anlatısını Takip Eden “Nefes Rivayetleri” Antolojisi Çıktı

The Apothecary Diaries 2. Sezon Yayın Tarihi ve Fragman

Tarihi Drama Türündeki “The Apothecary Diaries” Animesi 2. Sezonuyla Geri Dönüyor: İşte Fragman ve Yayın Tarihi