in ,

Netflix Dizisi “Wednesday” 2. Sezonda Kritik Bir Değişikliğe İmza Atıyor

Wednesday 2. sezon büyük bir değişiklik ile geri dönüyor. Netflix yapımında yeni sezon prodüksiyonu, Romanya’dan İrlanda’ya Taşınıyor

Wednesday 2. Sezon Lokasyon
- Reklam -
- Reklam -

Wednesday 2. sezon için geri sayım başladı. Netflix imzalı fantastik kurgu / gençlik dizisi, yeni bölümlerinde önemli bir lokasyon değişikliği gerçekleştirecek.

2022 senesinde izleyicilerle buluşan Wednesday’in ilk sezonu, geniş bir izleyici kitlesine erişmiş ve Netflix’in en popüler yapımları arasına girmişti. Yalnızca ilk haftasında 341 milyon saatlik izlenme elde eden yapım, 2. sezon onayını da zaman kaybetmeden almıştı.

Yönetmen kadrosunda Tim Burton’ın da yer aldığı yapım, The Addams Family serinin spin-off’u olarak yayına başlamıştı.

- Reklam -

Wednesday’in başrolü Jenna Ortega, yeni sezonda yaratıcı süreçte daha fazla söz sahibi olabilmek için ortak yapımcı koltuğuna geçmiş, bu durum da “daha az romantizm, daha çok korku” olarak yorumlanmıştı.

Wednesday 2. Sezon Çekimleri

Wednesday 2. Sezon İrlanda’da Çekilecek

Şimdi ise Wednesday 2. sezon için en az yapımcı değişikliği kadar büyük bir yeniliğe daha imza atılıyor.

Yapımın yazımı ve prodüksiyonu, senarist ve oyuncu grevleri nedeniyle ertelenmişti. Her iki grevin de sona ermesiyle 2. sezon hazırlıkları kaldığı yerden devam etmeye başladı.

Şu sıralar senaryo yazım aşamasında olan Wednesday’in 2. sezon çekimlerinin Nisan 2023’te başlaması planlanıyor.

Deadline’ın haberine göre, ilk sezonu Romanya’da çekilen dizi; yakaladığı büyük başarının ardından bölgeye güçlü bir turizm geliri sağlamıştı. Şimdi ise 2. sezon prodüksiyonunun lojistik zorluklar nedeniyle Romanya’dan İrlanda’ya kaydırıldığı öne sürüldü.

Wednesday 2. Sezon Prodüksiyon

- Reklam -

2. sezon için geri dönen oyuncular arasında Jenna Ortega’nın yanı sıra, sırasıyla Morticia ve Gomez Addams’ı canlandıran Catherine Zeta-Jones ve Luis Guzmán da yer alıyor. Ekipteki diğer oyuncular ise şu sıralar sözleşme yenilemeyi bekliyor.

Yaratıcılığını Alfred Gough ve Miles Millar’ın paylaştığı dizi, yayınlandığı dönem Stranger Things’in rekorunu geride bırakarak adından söz ettirmiş; birçok sahnesiyle viral olarak sosyal medyada çokça gündeme taşınmıştı.

Wednesday 2. sezonun 2024’ün sonu ya da 2025’in başlarında yayınlanması bekleniyor.

Wednesday 2. Sezon Korku

Diziyle yıldızı parlayan Jenna Ortega aynı zamanda Ti West’in X yapımında, Çığlık serisinin 5. filminde ve Beetlejuice’un ikinci macerasında izleyicilerle buluşuyor.

Sizce Wednesday 2. sezon bu değişiklikten nasıl etkilenir? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından en yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Homer Simpson - Bart Boğazlama Açıklaması

“The Simpsons”ın Yapımcısı, Yanlış Anlaşılmayı Düzeltti: Homer, Bart’ı Boğazlamaya Devam Edecek

Japonya'da Yanardağ Patlayınca Yeni Bir Ada Oluştu

Denizaltındaki Yanardağ Patlaması Sonucu Japonya’da Yeni Bir Ada Oluştu