in

Atiye 3. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu: Beren Saat’li Netflix Dizisi Finale Hazırlanıyor

Atiye 3. Sezon çıkış tarihi açıklandı. Netflix Türkiye’nin Göbeklitepe’yi konu alan Beren Saat’li fantastik dizisi finale hazırlanıyor.

Atiye 3. sezon çıkış tarihi final netflix
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Türkiye’nin ikinci yerli yapımı Atiye 3. sezon ile final yapmaya hazırlanıyor. Başrolünde Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün yer aldığı fantastik serinin son sezonu için çıkış tarihi açıklandı.

Şengül Boybaş’ın Dünyanın Uyanışı adlı fantastik romanından uyarlanan seri, final için gün sayıyor. Netflix’in Hakan: Muhafız (The Protector) sonrası hazırladığı ikinci Türkiye yapımı orijinal dizisi olan Atiye (The Gift) ilk sezonu ile Aralık 2019’da karşımıza çıkmıştı. Yapım hem olumlu hem de olumsuz eleştirileri beraberinde getirmiş olsa da devam sezonları hızlıca onaylanmıştı.

2. sezon geçen yıl eylül ayında yayına girdi. Gelen bilgiler ise 3. sezonun da ikincinin hemen ardından çekildiği yönündeydi. Ancak izleyiciler final sezonu için hatırı sayılır bir süre beklemek durumunda kaldı. Nihayet belirsizlikler ortadan kalktı ve Atiye 3. sezon çıkış tarihi Netflix’in yayınladığı yeni tanıtım videosu eşliğinde ortaya çıktı.

- Reklam -

Atiye 3. sezon çıkış tarihi final netflix

Koronavirüs salgınının çekimlerini olumsuz etkilediği yapımda nihayet hazırlıklar tamamlandı. Dizinin senaryosu Nuran Evren Şit’e, yönetmenliği ise Ozan Açıktan, Gönenç Uyanık ve Ali Taner Baltacı üçlüsüne emanet edildi.

Göbeklitepe’yi Konu Alan İlk Yerli Dizi Atiye 3. Sezon ile Ekranlara Veda Ediyor: Final Tarihi Belli Oldu

Netflix, haziran ayı için yayınladığı “Bu ay Netflix Türkiye’de neler var?” videosunda Atiye’nin final sezonuna da yer verdi.

- Reklam -

Genç bir ressam olan Atiye’nin gizemli hikâyesine odaklanan dizide, Göbeklitepe’de yapılan esrarlı keşif sonrasında ortaya çıkan tuhaf olaylar konu alınıyor. Kazı çalışmalarında görevli olan arkeolog Erhan, Atiye ve Göbeklitepe arasındaki bağı ortaya çıkartınca Atiye de farklı dünyalara açılan bir kapıdan geçmek durumunda kalıyor ve antik bir tapınakta geçmişini aramak üzere yola çıkıyor. Atiye, artık geçmiş ve gelecek arasındaki ruhani olayları çözmekle sorumlu bir hale dönüşüyor.

Dizide Beren Saat ve Mehmet Günsür ikilisine eşlik eden oyuncu kadrosu ise şu şekilde: Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi.

YouTube video

Yeni tanıtım videosu ile birlikte Sweet Tooth dizisinin 4 Haziran’da, Lupin 2. Kısım’ın 11 Haziran’da, Elite 4. sezonun ise 18 Haziran’da yayınlanacağı da ortaya çıkmış oldu.

Atiye 3. sezon için sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rick and Morty Krapopolis

Rick and Morty Yaratıcısının Yeni Dizisi Krapopolis, Blok Zinciri Kullanarak Tarihe Geçecek

Internet Explorer veda microsoft

Internet Explorer Devri Sona Erdi: Microsoft, Tarayıcının Fişini Çekiyor